keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Tahtoo, haluaa, tahtoo, haluaa!

Iittalan uudet Kulku-glögimukit ovat aivan ihanat. Haluaisin kovasti, mutta ihan kuin minulla ei olisi jo tarpeeksi mukeja....

Kuva iittalan uutiskirjeestä

9 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Nuista tulee ihan kastehelmi sarja mieleen. Aika söpiksiä nuokin. Minen vaan ymmärrä niitten hintaa. Siis minkään sen firman tuotteen.

Nii ja Pupun asu on yli upea!!

AnneVee kirjoitti...

Tyhmää, ettei noista ole syviä lautasia! Just tänään kaupassa kattelin, että sopisivat hyvin yhteen valkoisten teemalautasten kanssa.

Riehu kirjoitti...

Mulle tulee kans ihan Kastehelmi mieleen. Noi on ihan jees mut jostain syystä en oikein innostu itse noista, vaikka periaatteessa kaikki merkit ovat kohdillaan. :)

aini kirjoitti...

Mukeja ei oikeestaan koskaan voi olla liikaa..:)

Chatrin kirjoitti...

Sanna: Kastehelmi indeed, tykkään siitä. Iittalasta ei kandee ostaa mitään, noi on varmasti Prismassa jotain max. 14,95.- mutta en siis aio ostaa noita ;)

AnneVee: ja tyhmää, että toi kuva vääristää, ton tummemman mukin oikea sävyhän on vaaleanharmaa. Näyttää siniseltä/mustalta kuvassa.

Riehu: mulla on varmaan jo joulun lämpöä mielessä :) ehdottomasti noi siis kausikäyttöön, ei ympärivuotisiksi mukeiksi.

aini: mut kun ne ei mahdu enää kaappiin :/

I'm Lacking kirjoitti...

Ihania noi mukit. Joskus tulee vastaan semmosia mukeja, että noi on vaan pakko hankkia ja välillä taas on semmosia kausia kun mitkään mukit ei miellytä.

Chatrin kirjoitti...

I'm Lacking: totta turiset.

JMiss kirjoitti...

Noi on kyllä ihania mukeja. Tykkään myös tuosta kuosista, vaikka se ei ole kovinkaan ihmeellinen loppujen lopuksi? Voi olla että muutama tulee hankittua tai sitten pitäydyn täysin Taika-mukeissa :)

Chatrin kirjoitti...

JMiss: Kastehelmi-sarjan sukulainen, kivoja pisaroita :) Mulla on myös Taikaa ja Satumetsää=)