torstai 24. marraskuuta 2011

126


Uusia merkintöjä 126. Bloglovinissa that is. Juu, en ole päässyt lukemaan kenenkään kirjoituksia moneen päivään. Yhtäkkiä on kova kiire sekä töissä että vapaa-ajalla. Mutta ihan hengissä täällä ollaan ja niskakin jo melkein normaali.

Olen nähnyt viime aikoina paljon ystäviäni, mm. muutamia blogisiskoja. Näin pimeänä syksynä sitä viettää mieluummin aikaa kamujen kuin tietokoneen kanssa. Monta pulloa Marlin glögiä on juotu ja suklaata syöty. Hello, finnit. Välillä sitä toivoo, että voisi vain huilia, kuten Ella-ihana ylläolevassa kuvassa.

5 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Voi mikä ihana vuhti. Toivottavasti niskasi on jo parempi - onneksi glögi parantaa!

ravenwaves kirjoitti...

No, mulla on joku 500 lukeamatta et :D

Chatrin kirjoitti...

Salla: glögi parantaa, tänään terästettynä ;)

reiska: mä aattelinkin, et joku kommentoi, että unohtuko nolla perästä :D

June kirjoitti...

Mulla on Bloglovinissa aina se 500 lukematonta, suurin osa on sellasia joita en sitten saa luettua ikinä. Ne vaan roikkuu pari kuukautta ja sitten turhaudun ja nollaan ne. :D Nyt on varmaan viikon jäljiltä se joku 800-1000, arrrrrgh.

Chatrin kirjoitti...

June: se on tosi ahistavaa välillä, varsinkin kun haluis kommentoida, mut sit monesti vaan suorittaa ne nopeesti läpi. Nyt en taas oo käynyt lukemassa blogeja koko viikonloppuna, joten en yhtään tiedä kuinka monta lukematonta viestiä olis. huoh. Musta tuntuu, että koko loppu vuosi tulee olemaan aika kiireinen, mutta yritän pyristellä täällä =)