sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Roses are red

Viimeaikoina olen ostanut ruusuja kotiin. Varsinkin tämä punakeltainen lajike on äärimmäisen kestävä, kukat kukkivat parhaimmillaan kaksi viikkoa. Tämä lajike myös kuolee pystyyn, eikä tiputtele terälehtiä lakastuessaan. Viimeinen keino nauttia niistä vielä pari päivää on leikata varret melkein kokonaan pois ja laittaa ruusut matalaan maljaan. Pretty.

Viikonloppu meinaa hujahtaa taas liian nopeaan. Eilen kävin ensin ystävän ja koirien kanssa lenkillä ja sitten leffassa. Kävin päivänäytöksessä, ja kun tulin ulos leffateatterista ulkona oli jo ihan pimeää. Kello olisi ihan hyvin voinut olla vaikka 22.00.

No, tämä päivä aikaa vielä puuhastella ennen kuin uusi viikko alkaa. Päiväni aloitan riisipuurolla ja vahvalla kahvilla. Mukavaa sunnuntaita!

7 kommenttia:

aini kirjoitti...

Viikonlopun lyhyys on suorastaan rikollista. Tässä sitä istuu taas koneella ja miettii et fuuuuuk nyt on jo sunnuntai..

Mun pitäis taas tehdä koulujuttuja, mut ehkä ensin kans koitan eilispäivän herkkubakkanaalien jälkeen syödä jotain järkevää ja sit alkaa hommiin..:D

Mä en kestä tota pimeetä, ihan perseestä koko talvi taas!

June kirjoitti...

Viikonloppu pitäisi olla 4 päivää ja arkiviikko 3 päivää, semmonen rytmi voisi olla ihan ok. Tai vaitoehtoisesti viikonloppu voisi olla 2 kertaa viikossa.

Laittelen viestiä illasta! :)

Sanna kirjoitti...

Tuoreet kukat on parhautta!

ravenwaves kirjoitti...

Viikonloput todellakin vilistävät ohi aivan liian nopeasti! Mur.

Chatrin kirjoitti...

aini: söitkö järkevää? teitkö koulujuttuja? mä en syönyt järkevää, enkä tehnytkään mitään järkevää. Sunnuntai sucked ass!

June: todellakin!!! kiva, et kävit piristämässä glögillä ja suklaalla ;)

Sanna: niin on, ne antaa väriä ja tuo eloa. Ees vähän.

reiska: en ymmärrä miten ne menee niin nopeeta, järkyttävää, I say.

aini kirjoitti...

Hehee en todellakaan syönyt järkevää (aamupalaks juustonaksuja ja pizzaa) enkä myöskään tehnyt koulujuttuja, nyt on vähän motivaatio hukassa.. ja HIRVEEN huono omis.. sunnuntait todellakin sucks!!!

Chatrin kirjoitti...

aini: jesss! kiva kuulla ;))