torstai 31. joulukuuta 2009

This year I'ave been mostly...

Tänä vuonna olen

katsonut vierestä, kun ystäväni yksi toisensa jälkeen sikiää.
Saldo: syntynyt kolme tyttöä + kaksi uutta raskausta.
Lisäksi kaikki tuttavapiirissä sikiää myös. Must be the lama.

Löytänyt uuden innon kokkailuun, menettänyt sen ja löytänyt taas uudestaan, menettänyt, löytänyt, menettänyt, löytänyt... This year I'ave been mostly cooked pizzoja, piirakoita ja salaatteja.

Matkustellut lentäen, laivalla sekä autolla. Tuli käytyä Tukholmassa, Kefaloniassa, Barcelonassa, Tallinnassa ja Suomessa pitkin poikin.

Itkenyt rakkaan koiran menetystä sekä iloinnut koiranpennuista.

Tykkäillyt ja vihaillut jumppaamista. Bodypump tuli ja meni, nyt kiikarissa uuden lajin metsästys. Bodyflow (lue: poniflow) se ei ainakaan ole! Pilateksessa olen nyt käynyt hengittelemässä ja jotenkin se tuntuu vielä ihan kivalta. Ehkä siksi, että tunnun osaavan sen eikä minulle tule ärsy hiki-jano-ahdistus. Ärsyttävintä on, kun ei osaa tai taivu ja siksi minua ei esim. bodyflowhun saa enää koskaan. Tähän väliin maailman ärsyttävin kommentti: pitäkää tunkkinne.

Tänä vuonna olen myös vihaillut erinäisiä lausahduksia, kuten pitäkää tunkkinne, mitkä v*tun tunkkinne? mulla mitään tunkkia ole, stana. Pitäkää ite ne tunkkinne.

Mutta olen ollut myös iloinen ja nauttinut mm. ihanien ja rakkaiden, parhaiden ystävieni seurasta. Ollaan vietetty ystäväviikonloppuja, käyty risteilyillä ja ulkomailla, shoppailtu, kahviteltu, syöpötelty, taukoiltu, messuteltu, leffailtu ja vaikka mitä. Mää kyllä niin -lässynlässyn- rakastan mun ystäviä!

Hiusten värini on vaalentunut lähes mustasta lähes blondiin. Vaihtelu virkistää ja aion mennä vielä vähän vaaleammaksi. Platinablondi minulle ei sovi laisinkaan, mutta sellainen Jennifer Aniston / Lauren Conrad -frisyyri olisi ihan paikallaan. Sitä tässä on tavoiteltu jo jonkin aikaa, mutta ilman värinpoistoa se ei noin vain tapahdu. Ehkä ensi kampaamokerralla..?

Toimin myös siskoni kaasona, joka oli kivaa, mutta pikkasen stressaavaa. Uskon kuitenkin olevani parempi kaaso, kuin morsian..

Olen katsonut paljon elokuvia ja tv-sarjoja, joista parhaina ja/tai viihdyttävimpinä ja/tai yllättävimpinä mainittakoon vaikka Inglorious Basterds, Avatar, Tuplamorsian, Tropic Thunder ja Underworld, ihan vain muutamia mainitakseni. Niin, ja tv-sarjoista mainitsen Heroes, Dexter, V, 24 ja vielä vaikka Lost.

Rakastunut bändiin Muse. Käynyt Helsingin keikalla ja ostanut liput ensi syksyn Wembleyn keikalle.
Muse is my religion.
Niin, ja kävinhän myös La Coka nostran keikalla sekä Helsinki Hip Hop festivaaleilla ja Pitkä Kuuma kesä festareilla ja tietenkin PMMP:tä katsomassa kolmisen viikkoa sitten. Olikohan vielä muita?

Kokenut työrintamalla yhtä sun toista ja pohtinut tulevaisuutta ja päättänyt ryypiskellä enemmän ensi kesänä. Ottanut ensimmäiset tatuointini ja suunnitellut seuraavia. Valitellut sähköstä, rakastanut sipsejä, lukenut kirjoja, odottanut joulua ja kesää, askarrellut ja bloggaillut, niin sekin täytti 1v.

Siinä 12 kohtaa, 12 kuukaudelle. How convenient.
Ensi vuoteen siis. Nyt toivotan hulvatonta Uuden Vuoden aattoa ja kaikkea ihanaa vuodelle 2010! Onko teillä jotain ihq-spessuja aaton suunnitelmia tälle illalle? Minä ajattelin vuokrata leffan, ostaa ison irtokarkkipussin ja syödä sipsukoita dipukalla sekä juoda Pommacia. Ehkä vähän skumppaakin, ehkä.

Happy New Year!


14 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Tapahtumarikas vuosi! Tekee hyvää miettiä aina välillä, että mitä sitä on tehnytkään. Kun usein tuntuu, että häh, joko siitä on VUOSI, kun viimeksi oli 31.12. Mutta sitten kun alkaa miettiä mitä kaikkea siinä välissä onkaan tapahtunut, ei aika tunnukaan niin lyhyeltä. Oikein hauskaa aattoiltaa sinulle ja yhtä hyvää uutta vuotta kuin mitä tämä vuosi on ollut.

vippe kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta!! Mulla on jopa niin spesiaalit suunnitelmat, että olen kotona koiravahtina ja vedän karkkiöverit :)

Keke kirjoitti...

Sulla on kyllä vaalentunu tosi paljon!! Ja hyvältä näyttää molemmat värit kyllä. Laita sit kuvaa taas ku seuraavaks vaalennat=)

Riehu kirjoitti...

Oi, mäkin pääsin kuvaan! ja niin määkin sua! :D
Toi oli aika järkky toi tukkakuva, siinä sen eron tosiaan näki! Hah, pitääpä munkin varmaan ettiä omat todisteet vaalenemisprosessista.
Onneks hei IHAN kaikki ei sikiä kuitenkaan....:D
Tää oli kiva postaus!

Chatrin kirjoitti...

Alma: kiva, kun on tämä blogikin nyt, niin voi vuosienkin päästä tutkiskella, että mitä kaikkea sitä onkaan tullut tehtyä =) Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle!

vippe: tääkin oli koiravahtina ja veti karkkiöverit, hyvä suunnitelma oli =)

Keke: ens viikolla varaan kampaamoajan. laitan kuvaa sitten:)

Riehu: no niin pääsitkin kuvaan :D laita ihmeessä todisteet vaalenemisprosessista, just hauskaa. Oli muutenkin hauska käydä vanhoja kuvia läpi, olin jo mm. unohtanut, että mulla oli niitä punasia raitoja! vaikka ne olikin aika kauan. Niin sitä vaan kaikkea unohtaa. Ja jep, jätin ihan tarkotuksella laittamatta, että IHAN kaikki sikiää, kun ei nyt onneks kuitenkaan IHAN kaikki ;D

Aune kirjoitti...

Bongasin just blogisi, me laiks! Jään siis kyyläämään tätä jatkossakin. Tytöllä on paljon samoja ajatuksia, toinen niistä saa ne paremmin ulos kirjoitettua (tällä siis viittaan sinuun :))

Paivi kirjoitti...

Todella hauska lueskella näitä vuositarinoita :) On kieltämättä jännä aina välillä katsella taaksepäin ja miettiä, mitä kaikkea matkan varrella onkaan tapahtunut - miehen kanssa me tuossa uuden vuoden aattona katseltiin valokuvia alkaen 10 v takaa, jolloin hommattiin eka digikamera. Paljon on tapahtunut sen jälkeen! Mitähän kaikkea seuraavat 10 v tuovat?

Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinullekin :)

Anonyymi kirjoitti...

Apua, miten teillä kaikki sikiää? Meidän kaveripiirissä taas ei sikiä kukaan joten ehkä tämä on sitä tasapainoa ;O)
Blogi on hemmetin hyvä tapa pitää mielessä mitä sitä on tullut tehtyä, minä en ilman blogia muistaisi mitä olen tehnyt viime viikolla...

Chatrin kirjoitti...

Aune: kiva, kun bongasit :) toivottavasti viihdyt matkassa!

Päivi: vanhoja kuvia on mukava katsella! ikuisuusprojektina on saada digikuvat tulostettua paperille ja vietyä albumiin.. no jos vaikka tulevana työttömänä sitten laittaisi kuva-asiatkin kuntoon :)

Mikaela: no niinpä! en tajua miten kaikki sikiää, raskaus siellä, vauva tuolla, huih. Kiva kuulla, että siellä suunnalla näin ei ole ja maailma pysyy tasapainossa :)

Kaitaliina kirjoitti...

Vitsit, tulin vieraileulle blogiisi ja ihastuin! Varsinkin koiriin:)

Kaitaliina kirjoitti...

Huomasin myös, että voisin kopioida sinun "tietoja minusta" lähes kokonaan omille sivuilleni=)

Chatrin kirjoitti...

Kaitaliina: ai kun kiva kuulla ja hienoa kun löysit blogiini! Toivotan iloisesti tervetulleeksi :)

Marge kirjoitti...

Paljon on vuodessa ehtinyt tapahtumaan. Tälläinen kokoava postaus on itsellekin hyödyksi, kun saa palautettua mieliin kaikki menneet kivat tapahtumat ja hetket. :)

Chatrin kirjoitti...

Marge: 365 päivää pähkinänkuoressa ;) Ja nimenomaan yritin keskittyä niihin iloisiin asioihin.