maanantai 14. joulukuuta 2009

Hillitöntä!

Lyhyt ja ytimekäs hehkutuspostaus tulee tässä: oli aivan hillitön risteily meillä! Noin hauskaa minulla ei ole ollut aikoihin, huonosti käyttäytyvistä keski-ikäisistä, tökeröistä känniäijistä huolimatta. Biletysfiilis jäi jopa vähän päälle. Viikko sitten olin myös pitkästä aikaa yökerhossa, eikä se ollutkaan niin kamalaa. Päätinkin, että ensi kesästä tulee minun biletyskesäni. We'll see..

Paula ja Mira oli tietenkin aivan huippuja, vaikka tunnin pituinen setti tuntui aivan liian lyhyeltä. PMMP:n keikan jälkeen lavalle astui joku ihmeen Helsinki pop machine, mikä sai lempinimekseen Sex machine. Aivan kamala tappijalkainen pönömies lauloi sekaisin Dingoa, J. Karjalaista, Topi Sorsakoskea sekä joitain englannin kielisiä kipaleita. Ei oikeen lämmetty tälle ja vaihdoimme maisemia kymppikerroksen "diseen". Matkan varrella hississä viisikymppinen äijä(joukkio) haukkui meidät alaikäisiksi ja tissittömiksi, joilla on huonot perseet. Mikäs sen ilostuttavampaa. Revimme tästä kyllä huumoria pitkin iltaa, seuraavana aamuna ja vielä tänäänkin. Ja kyllä, nämä "miehet" saivat kuulla oman kunniansa tältä teräväkieliseltä tyttöpoppoolta.


Discossa soitettiin lähinnä "ysikytluvun helmiä", mutta ei se tätä porukkaa estänyt näyttämästä parhaimpia tanssimuuvejaan. Kohtasimme myös enemmän ja vähemmän söpöjä iskuyrityksiä, joista söpöin oli arviolta lappeenrantalainen nuori poitsu, joka pyysi meitä toinen toisen jälkeen tanssimaan, aina edellisen annettua pakit. "Lähtisit sie tanssimaan?" "Et sie lähtis, lähtisit nyt", "no entäs sie sitten, lähet sie?" Mutta kaikista söpöintä oli silti, kun samainen poitsu sanoi, "lähtisit nyt, kun tää biisikin on jo puolessa välissä", tarkoittaen siis, että ei hänen kanssaan tarvitsisi tanssia puolta biisiä pidempään, much love.

Yökerhon hieno, väriä vaihtava pöytä

Loppuun arvoitus, mikä tämä on? Ufo? Eip, se on Starlight Palace baarin kattokoristus.


PS. YleTeemalta tulee parhaillaan PMMP-putki, eli keikkataltio, jonka perään dokumentti Kovemmat kädet -albumin teosta.

9 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Voi raasutus sitä pikkupoikaa! Kun biisi on jo puolessa välissä. Voiii.:/

Marge kirjoitti...

Oi mahtavaa. Laivailu hyvällä porukalla on ihan huippua. :)

Riehu kirjoitti...

Ai että oli hauskaa!! Mikset laittanu kuvaa diskon seinässä olleesta pyörivästä koristuksesta...? :D

Paivi kirjoitti...

Oikein hauskalta näyttää ja kuulostaa :) Minulla on aika monta vuotta siitä, kun olen ihan vaan kaveriporukalla laivalla käynyt... Ihan ikävä tulee niitä aikoja / ystäviä.

Anonyymi kirjoitti...

Teillä tuntui olevan hauskaa ;O) Ne perhanan keski-ikäiset miehet, yöksyöksyöks..

Chatrin kirjoitti...

Alma: niiin :) tuollainen löytyi tökeröitten, vanhojen äijien joukosta.

Marge: no niin on! en ollut muistanutkaan.

Riehu: ai pyörivästä "tissistä" :D mielessä kävi kyllä.

Päivi: harvoin tulee risteilyllä käytyä. minä kävin viime maaliskuussa yhden tyttökaverini kanssa Tukholmassa, sitä ennen neljän porukalla kesällä 2006... Nuo Tallinnan risteilyt on kyllä just sopivan mittaisia.

Mikaela: no ihan superhauskaa, äijistä viis! Kerronpa vielä yhden keski-ikäisen miehen kommentin, kun hän tunki eteeni pmmp:n keikalla: "älä näytä noin ankeelta". Excuse me!?!?!?!

Marika kirjoitti...

Mahtavaa että on ollut yberhauska reissu! =D

Keke kirjoitti...

Tuli niin hyvä fiilis tuosta=) Alko naurattaa ku mietin teitä siellä onnellisena tyttöporukassa sekoilemassa=)

ainoa miinus tietty ne niljakkeet

Chatrin kirjoitti...

Marika: olen samaa mieltä :)

Keke: hih. mieti meidän tanssimuuveja, ne oli hauskimmat :D