lauantai 28. toukokuuta 2011

Sekoileeko se blogger taas?

Ensinnäkin, mulla on alkanut tulla tosi paljon kummallisia anonyymi-kommentteja, jotka on menneet suoraan roskapostiin, selvä virus siis. Laitoin sanavahvistuspyynnön takaisin päälle.. Ja toiseksi lukijalista ei näy enää?

Onko muilla samoja ongelmia?

9 kommenttia:

LauraR. kirjoitti...

Mulla on ollut samoja ongelmia, tosin ei molemmisaa blogeissa kumpaakin, vaan toisesta ei näy likujat gadget ja toiseen tulee just ihan ihme anonyymi kommentteja.

I'm Lacking kirjoitti...

Mulla tulee esimerkiksi Firefoxia käytettäessa, että not found. Ensin aattelin, että vika on bloggerissa mutta muilla selaimilla ei oo mun mielestä sitä tullut. Ja nyt ei ainakaan noi lukijat näy mulla ollenkaan.

Petra Pauliina kirjoitti...

Joo lukijat-gadget on mullakin häipynyt välillä kokonaan. Luulen, että blogger ei vieläkään oo kunnolla saanut korjattua sitä edellistä vikaa... Tylsää...

Little M kirjoitti...

Onhan se blogger ihan seko! Mullakaan ei näy lukijat :/ Ja lisäksi mun postaukset ei scrollaa niin kuin ne pitäisi, vaan sivulle tulee noin 7-8 postausta, jonka jälkeen sivu vaihtuu kokonaan uusiksi. Ja välillä en pysty kirjautumaan ulos bloggerista. Ärsyttävää.

bubble kirjoitti...

Mulla on kans toi kirjautumisongelma. Välillä näyttää, että pystyn kirjautuun ulos ja pääsen välissä toiselle Gmail-tililleni, kunnes yritän päivittää sitä ja se onkin viskannut mut ulos ja yhtäkkiä olen muka taas kirjautunut toisella osoitteella Bloggeriin.. Krää. Tää oli siis yhtenä päivänä, sen jälkeen ei oo ollut ongelmia. Gadgeteja en oo kattonut toimiiko ne.

Marika kirjoitti...

Mulla on myös sama ongelma, eli ei näy lukijat - ei omassa blogissa, eikä muiden blogissa. Tämä on harmillista, koska en pysty klikkaamaan itseäni lukijaksi uusiin blogeihin!

Sen pystyisi tekemään ilman sitä LUKIJAT-laatikkoakin, klikkaamalla tuolta ihan yläreunasta kohtaa LUE. Vaan kun en pysty sitäkään tekemään, kun blogger näyttää kokoajan, että en ole kirjautuneena sisään - mulla siis nyt näy ollenkaa se LUE-juttu tuolla yläreunassa. Ei auta vaikka kirjautuu sisään, sillä kun taas avaan jonkun blogin, niin olen pihalla.

Tämän viikon alussa en myöskään pystynyt kirjautumaan lainkaan sisälle blogiin. Olisin halunnut päästä lukemaan muiden blogeja, mutta en päässyt lukulistalleni siis lainkaan.

Sitten vielä näiden lisäksi joihinkin blogeihin ei pysty jättämään kommenttia. Näihin joissa on tämä ponnahdusikkuna, näihin pystyy jättämään. Ne joissa kommentointi on tekstin alla, niihin ei pysty jättämään kommenttia, kun potkaisee ulos samantien.

Huoh!

Riehu kirjoitti...

mulla näitä anonyymikommentteja ja ihan kummallisia joihinkin vuoden takaisiin juttuihin. Eivät myöskään näy kuin omassa sähköpostissani. Mutta iskin nyt sen takia sanavahvistuksen päälle kommenttien yhteyteen, jospa auttaisi...:(

Anonyymi kirjoitti...

Suomenkielisiä anonyymi-viestejä on ruvennut tulemaan, uskon niiden olevan spämmiä..

Chatrin kirjoitti...

Kiitos tosi paljon kaikille vertaistuesta! Hyvä kuulla, etten ole ainoa jolla on näitä ongelmia. Tosi harmillista, toivottavasti korjaantuis pian! Ainakin nyt näyttäis lukijalista näkyvän tuolla sivussa...