maanantai 16. toukokuuta 2011

Marimekko ...from Thailand


Let me introduce you my Marimekko nurkkaus. Siirtolapuutarha ja Räsymatto – suomalaista designia, jota valmistetaan ulkomailla. Aikamoinen pettymys, mutta minkäs teet.


Uusin ostokseni on teekannu ja kahvikupit. Ison kulhon sain joululahjaksi. Halusin sen pois piilosta, joten otin sen kaapista hedelmävadin virkaa toimittamaan. Joululahjaksi sain myös mukit, enkä ole sen jälkeen juuri muista mukeista juonutkaan. Tämän lisäksi minulla on laakea teekuppi, josta syön aamujogurttini myslillä.

Picture overload? :)

6 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Kiva nurkkaus! Ja tiedätkö, oon haaveillut niin tuosta teepannusta ja käyn sitä vähän väliä ihailemassa, mutten oo raaskinut vielä ostaa. Pitäisi ehkä ennen kun niitä ei enää oo...

Chatrin kirjoitti...

Saija: kiitti ^__^ Sokoksella tuo teepannu on nyt tarjouksessa, suosittelen! Jos ei oo hyllyssä, niin ne tilaa sulle oman kappaleen.

aini kirjoitti...

Voi teepannu!!!! Mä niin haluaisin tuon samaisen mutta kuten Saija, en oo raaskinut ostaa. Mut toisaalta, olishan siitä nautintoa pitkäksi aikaa:)

Harmi kyllä kun valmistavat noita Thaimassa, kuinkahan paljon/mitä tuotteita enää valmistetaan Suomessa? Viimeksi kun ostin Marimekon kassin kampituspäiviltä niin siinä kyllä luki Made in Finland eli kai se silloin on totta ainakin kyseisen tuotteen osalta?

Chatrin kirjoitti...

aini: mä oon kanssa tähän mennessä aatellu, että pyydän ton pannun lahjaksi, mutta mitäs sitä odottelemaan, nyt kun halvalla saa! ja se on söpö esine, vaikka sitä ei käyttäiskään ;)

todellakin harmi, että valmistetaan muualla. Tehtäiskö vaatteet/kankaat vielä suomessa ja suurin osa astioista ulkomailla?

Riehu kirjoitti...

Söötti nurkkaus!

Chatrin kirjoitti...

Riehu: dänks! :)