keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kuka, mitä, missä, millä, milloin?

Riehu haastoi aikoja sitten kertomaan hieman itsestäni, joten niskasta kiinni ja tuumasta toimeen.

Kuka?
Vielä alta kolmekymppinen helsinkiläinen, jolta kysytään edelleenkin Alkossa paperit. Ei tykkää määritellä itseään, siksi Facebookin relationship statuksessakaan ei lue "single". Kahden pikkukoiran ylpeä omistaja, auringonlapsi, puuhastelija, suuren osan ajastaan leffoja tapittava, nukkumaan menosta nauttiva. Ikuinen haaveilija, vilkkaan mielikuvituksen omistava, herkästi herkistyvä, pimeää pelkäävä. Muutosvastarintainen, helposti ympäripuhuttava, syvällisistä keskusteluista tykkäävä, gluteenittomasta ruokavaliosta innostunut, väreistä piristyvä, välillä allapäin, kesäisin aina iloinen.


Mitä?
Mitä milloinkin, kausiluontoisesti joitain juttuja enemmän. Ruokaa, reseptejä, sisustamista, matkustelua, valokuvia, koiria, askartelua, leffoja ja musiikkia, arkea... Helpompi olisi kysyä Mitä ei? Vastaus tähän olisi; ei liian henkilökohtaisia asioita, ikäviä juttuja välttelevä.

Missä?
Ennen päivisin töissä omalla työpisteellä ja iltaisin kotona työhuoneessa. Nykyään iltaisin kotona, ruokaryhmän virkaa toimittavan parvekekaluste setin äärellä, mutta liian harvoin.

Millä?
Ennen isolla iMacilla ja 15" MacBook Prolla, nykyisin vanhalla 12" Powerbook G4:lla, jossa ei ole tilaa uusille kuville ja joka hidastelee joka suuntaan ja vaikeuttaa bloggaamista liian paljon. Nnggghh.

Milloin?
Yleensä arki-iltaisin, jatkossa toivottavasti myös viikonloppuisin.

Haaste on tainnut kiertää jo ympäriinsä, joten en pistä eteenpäin tällä kertaa. Nappaa itsellesi, jos haluat!

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Mä en ole tätä vielä tehnyt, mutta olen muutenkin niin laiska vastailemaan haasteisiin, että epäilen saanko aikaiseksi tehdä ikinä! :D

Chatrin kirjoitti...

olipas täällä huikeasti kommentteja odottamassa ;)
tee nyt ihmeessä tää!