keskiviikko 17. elokuuta 2011

Perintöarkku

Pyysin saada tämän arkun itselleni, jonka äitin isä on nikkaroinut omin kätösin äitilleni 16-vuotis syntymäpäivälahjaksi. Arkku on siis 42 vuotta vanha.

Arkku on pitänyt majaa mökillä nämä viimeiset vuodet, ja oli ikään kuin tyhjänpanttina, niinpä minä rohkenin pyytää sitä itselleni. Äiti suostui heti ja oli iloinen siitä, että halusin arkun.


Miltähän vuosikymmeneltä nuo hyllypaperit ovat? En raaski niitäkään heittää pois.

Söpskiä yksityiskohtia..


Säilön siellä tällä hetkellä korttiaskartelutarvikkeitani. Yritän jossain vaiheessa mahduttaa sinne myös koruaskartelutarvikkeeni.Se on hieno. Vaikka en ollutkaan läheinen äitin isän kanssa (hän on ollut poissa jo kymmenisen vuotta), niin arkulla on silti merkitystä minulle ja aion vaalia sitä huolella. En ikinä heitä sitä pois.

11 kommenttia:

Furiahz kirjoitti...

Onpa kaunis arkku! Tuollaisilla on hienon sisustuselementin lisäksi muistoarvoa ja se tekee niistä tärkeitä. :)

Daphnion kirjoitti...

Arkut ovat kyllä ihania. Olen itsekin haaveillut vuosia arkusta, mutta vielä ei ole tullut sopivaa yksilöä vastaan.

Chatrin kirjoitti...

Furiahz: ja kaikenlisäksi arkku tuoksuu ihanalta! :D

Daphnion: se on rasittavaa, kun on jotain mitä etsii, mutta ei löydä. Minulla se on just tietynlainen teepannu, millaista en meinaa mistään löytää. Yks oli "ihan jees", mutta olisi maksanut 50 puntaa...

Sanna kirjoitti...

Nämä tämmöset on ihan parhaita ja ihanimpia juttuja kotiin!

Saija kirjoitti...

Olipa kiva että sait arkun itsellesi. Oon huomannut että mun äiti on kanssa aina vaan iloinen jos pyydän siltä jotain varastosta tai muualta. Ja hyvähän se on että tulee käyttöön! Koruaskartelusta oletkin tullut monta kertaa mieleeni, nimittäin mulla ois kauhea kasa kaikenlaisia koruja, joista voisi tehdä vaikka mitä. Esimerkiksi onnistun aina hukkaamaan korviksista toisen ja parittomia löytyy vaikka miten ja kaikenmoista muutakin kimaltavaa. Olisikohan sulla käyttöä vai löytyykö jo omasta takaa liikaa tarviketta? Mä siis oon säästänyt kaiken siksi että haaveilen kanssa askartelevani niistä jotain, mutta arvaa kauanko tää projekti on ollut mun mielessä? ;)

akissfromthepast kirjoitti...

Upea arkku! toi on tosi kiva ja hyllypaperi kannattaa säilyttää :) ainahan sen päälle voi laittaa uuden papein jos tuntuu että kyllästyttää ja ottaa sen uuden sitten esille tarpeen vaatiessa. (kuuntele hamsterin puhetta :D) LoL jokatapauskessa mahtava arkku!

ravenwaves kirjoitti...

Vanhat arkut on ihania ja kauniita!

bubble kirjoitti...

Arkut on superihania ja aina parempi, jos niihin liittyy jokin tarina!

Mullakin on papan tekemä arkku täällä :)

Chatrin kirjoitti...

Sanna: niin munkin mielestä. Yritin saada yhtä jakkaraakin, mutta siitä äiti ei halunut luopua, kun on kovassa käytössä ;)

Saija: Hei, joo! Koskaan ei ole liikaa materiaaleja, jos vaan haluat niistä luopua? :)

akissfromthepast: no hyvä, että sain sulta vahvistusta. Hyllypaperi säilytetään! ;D

reiska: niin on. niin ihania.

bubble: ai sullakin :D perintöarkut rulz.

Saija kirjoitti...

Joo, luovun mielelläni! Laitankin sulle sähköpostia. :)

Chatrin kirjoitti...

Ja spostilla vastattu :)