tiistai 30. kesäkuuta 2009

Busybusybusy

Olen ollut hyvin kiireinen lähiviikkoina ja syyhän on selvä: olen siskoni kaaso ja häät ovat ensi lauantaina. (kääääk!) Tässä on ollut sitten yhtä ja toista tekemistä lähipäivinä ja jatkuu vaan. Toinen kaaso tulee kohta luokseni ja sitten käymme polttarikansion kimppuun. Tarkoitus olisi saada se tänään valmiiksi. Päivät nimittäin loppuu kesken ja puhekin on vielä laatimatta ja ja ja. En olisi uskonut, että näin paljon on kaasolla hommaa, vaikka sitä ei periaatteessa paljon olekaan. Siskoni on hoitanut melkein kaiken itse. Huh. No, kohta ne on ohi :)

Siitä minulla alkaakin kesäloma, jippii! Eipä ole kummempia suunnitelmia, ainakin sukulaisissa kiertelyä, mökkeilyä, toivottavasti auringonottoa ja ystäviä, hyvää ruokaa ja juomaa.


Tässäpä vielä tämän päivän asuni. Ihana vihreä papukaijamekko, ruskea bolero, valkoiset koivet ja lempikiilakorkokenkäni.


5 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Tsemppiä kaason tehtäviin, toivottavasti saatte hommat kuntoon! Näytät muuten kuvassa jotenkin ihmeen pitkältä. :)

Marge kirjoitti...

Mukavilta kuulostaa lomasuunnitelmat. Toivotaan, että säätkin osuisivat kohdilleen :)

Pian siskosi suuri päivä jo koittaakin. Taidatte olla kuitenkin jo loppumetreillä hääjärjestelyissä?! Tsemppiä kaasoiluun :)!

MissB kirjoitti...

Mukavia häitä, tulevalle avioparille monta onnellista vuotta ja sinulle Aaaurinkoista kesälomaa!!

Marika kirjoitti...

Valkoiset koivet kruunaa koko komeuden :D

Mä en ole koko elämäni aikana ruskettunut - olisi sinänsä mielenkiintoista kokea se joskus :P

Chatrin kirjoitti...

Riehu: thanks dude. Ja niinpäs näytänkin pitkältä. Kamera oli vähän keskipistettä alempana..nää illuusiojutut on hauskoja.

Marge: todella toivotaan, että helteet jatkuvat.
Vihdoin alkaa tulla valmiiksi nämä hääjärjestelyt, vaikka ei se polttarikansio ole vieläkään valmis ;) kiitos tsempistä, sitä tarvitaan. ja rohkaisuryyppyä kanssa :)

MissB: kiitos paljon :)

Marika: minä kyllä rusketun, mutta ilmeisen hitaasti. Ruskettuminen on kyllä ihan mielenkiintoinen kokemus ;)