maanantai 8. kesäkuuta 2009

Parvekekukkasia

Torstain sadepäivää piristi käynti Plantagenissa. Kuvat juoksin ottamaan eilen, kun taivaalla pilkahti aurinko. On se kumma, että kesäkuussa ei ole vielä kesä. Mutta pirteän väriset kukat tuovat kesän ainakin parvekkeelle.Toivottavasti näistä kukista on iloa koko kesäksi. Auringonkukka näytti jo tänään vähän nuupahtaneelta, mitenköhän niitä tulisi hoitaa...? 

8 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Näyttää kivalta! Eipä kesämyrskyt häiritse kukkia, kun ovat lasin takana:) Mä olen jo joutunut nostamaan meidän orvokin parvekeen reunalta suojaan, ettein ne ihan hengiltä hukkuisi...

Keke kirjoitti...

Ihania kukkasia. Ja ihania kuvia. Hyvin jotenkin saatu värit oikein säihkymään noissa kuvissa=)

Pikkasen eroaa meidän partsista...toi näyttää niiiin viihtysältä. Ja oi..luksusta ku on parvekelasit!!!

Riehu kirjoitti...

Ihania kukkia! Kauniilta näytti nuo vaaleanpunaset varsinkin. Minä en oo vielä saanu hankittua kun hallalla varottelevat ja rankkasadetta lupasi koko viikoksi...:/

Marika kirjoitti...

Onpas siinä kukkaa jos jonkinlaista, todella viihtyisän näköistä! :) Lähikuvat vaaleanpunaisesta kukkasesta.. *rakkaus*.. :)

Chatrin kirjoitti...

Marjo: kiitos :) lasitus on kyllä hyvä juttu. tarkotus on pitää niitä kesällä auki, mutta on myös hyvä, että ne saa tarvittaessa kiinni. suomen kesästä, kun ei oikeen koskaan tiedä...

Keke: kiitos :)

Riehu: vaaleanpunaiset on munkin lemppareita. niitä on krysanteemin ja tulilatvan muodossa.

Marika: joo, vähän innostuin plantagenissa.. innostuin myös kuvia ottaessa, enkä osannut päättää mitkä kuvat laittaisin tänne. laitoin siis aika monta (en ihan kaikkia sentäs:)

Marge kirjoitti...

Paljon kauniita kukkasia ja ihana tuo valkea lyhty, joka kuvissa pilkahtelee! :)

Alma kirjoitti...

Oi, nyt vasta huomasin nämä parvekekukat. Tosi kauniita ja ihanan paljon.

Chatrin kirjoitti...

Marge: kukat on kyllä ihania, piristäviä. jopa mieheni on kolmisen kertaa sanonut, kuinka kivalta parveke nyt näyttää :D se on aika hyvin se. lyhty on vaaleanpunainen ja se oli must have.

Alma: joo, tosiaan vähän innostuin kaupassa :) Viime kesänä parvekkeella oli 2 minisaniaista ja 2 miniruohoa/heinää mitä lie. Vähän iloisempi ilme tänä vuonna.