torstai 25. kesäkuuta 2009

Pikkuostokset vol.2


Sokoksen keikalta mukaani lähti myös Goshin Rising sun eyeliner, josta sain heti kehuja ystävältäni. Hän pyysi kirjoittamaan merkin ja sävyn ylös – meinaa mennä itse ostamaan samanlaisen. Glad to be at service.

Nuo Goshin silmänrajauskynät ovat kyllä hyviä. Ne ovat vedenkestäviä ja helposti levittyviä. Niiden kanssa ei tarvitse taistella.

Hukkasin maaliskuisella firman virkistäytymisiltamalla (aurinko)puuterisiveltimeni ja olen pitkään miettinyt ostaako uuden vai odottaako syksyn kosmetologimessuja, joissa Duroyn siveltimiä myydään -50% hintaan. No, päätin nyt sitten kuitenkin ostaa moisen ihan normihinnalla, sillä kyllästyin taistelemaan liian ison siveltimen kanssa (mikä minulta kotoa löytyi). Tämä uusi sivellin on vielä aika kätevä: harjasosan saa hylsyyn piiloon ja vielä korkin päälle. Näin sivellin pysyy hyvässä kuosissa pidempään.

Sokoksella oli laitettu aletuotteita hyvin esille ja silmiini osui Lumenen syväkosteuttava vartaloemulsio. Huhtikuisessa kirjoituksessani kerroin etsiväni täydellistä vartalovoidetta. Olen tullut siihen lopputulokseen, että kyllä se mielestäni on Doven kuivan ihon vartalovoide. Mutta tykkään kuitenkin kokeilla kaikkia uusia tuotteita, joten seuraavaksi testissä ko. Lumenen voide. Yritän muistaa raportoida mitä siitä pidän.

Siinäpä uusimmat ostokseni. Viikonloppuna mennään Miehen kanssa aleostoksille, toivottavasti sieltä löytyisi jotain kivaa kesävaatetusta.


5 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Hihii, ei oo tottakaan, käypä kattomassa mitä mä oon viimeisimpään postaukseeni kehunut, etten vain Goshin meikkikyniä! Varmaan vielä samaan aikaan suunnilleen kirjotettu näitä. :D

Keke kirjoitti...

Mun on pakko mennä nyt ostamaan noita Goshin meikkikyniä ku te niitä molemmat kehutte niin kovasti...mulla ei o vielä yhtäkään=)=)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: eikä!? hauskaa :D Pitää mennä lukemaan..

Keke: kyllä suosittelen lämpimästi. Sokoksella nyt s-etukorttitarjouksessa 6,50.- (norm 9,50)

Marika kirjoitti...

Sulla on aina ihanan tyttömäisiä juttuja, näitä on jotenkin mukava lueskella :)

Mä meikkaan tyyliin kaksi kertaa vuodessa.. Eiku nyt mä olen alkanut olemaan jo vähän ahkerampi, saatan meikata jo vähän useammankin kerran kuin kaksi kertaa! :D

Chatrin kirjoitti...

Marika: hihih x)