keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Kosmari rakastaa kosmetiikkaa

Kosmarimessujen saldoa tältä vuodelta. Olen tosiaan valmistunut kosmetologiksi 10 vuotta sitten, ja vaikka en alalla enää olekaan pidän itseni suht ajantasalla kuulumalla Suomen Kosmetologien yhdistykseen ja käymällä kerran vuodessa kosmetologimessuilla.

Eniten aikaa ja rahaa kuluu Jane Iredale mineraalimeikkien osastolla. Kuvassa mm. kuultopunat, jotka hylsyssä näyttävät paljon tummemmilta, kuin mitä itse huulille levittäessä todellisuudessa ovat.

Tuli ostettua myös kynsilakkoja, päivävoide, meikinpuhdistusaine ja muuta kivaa. Kosmetiikka

7 kommenttia:

June kirjoitti...

Kivvaa ^___^ Kosmetiikka kyllä piristää aina!

Sulle on tulossa aiheeseen liittyvä haastekin, kunhan saan sen ensin itse tehtyä. :D

akissfromthepast kirjoitti...

jännää! :D
sä ootkin visuaalinen tyyppi, niin se on varmasti ala joka on sua.. :) mikä oli kuuminta uutta joka sopis myös miehlille?

Anonyymi kirjoitti...

Tee postaus kosmetologiksi opiskelusta?:) Voiko kosmetologi toimia myös kosmetiikkaneuvojana, koska en osaa päättää kummalle puolelle hakisin :< ?

Riehu kirjoitti...

Herkuilta näyttää! Täytyy sanoa että kaikki purkit ja meikit ja litkut on kyllä ihanaa...:D

Chatrin kirjoitti...

June: ai kiva, haaste! mä tykkään niistä (vaikka mulla välillä kestääkin toteuttaa ne)

akissfromthepast: kaikki estetiikka ja visuaalisuus on bueno. Kuuminta uutta, mikä sopii myös miehille? Hmm. Täytyy sanoa, et oli kyllä sen puoleen huonot messut. Lähinnä siellä oli nyt fillereitä, hampaiden valkasua ja jotain laihdutushoitoa, ei oikeen inspannu mua.

Anonyymi: en mä muista kouluajoista enää mitään :D Ei siellä oikeen kukaan viihtyny, jäiköhän meidän luokalta alalle joku 3 tyyppiä. Kosmetologi voi tehdä töitä myös kosmetiikkaneuvojana, -myyjänä, -jälleenmyyjänä, -konsulenttina.

Riehu: niin on! ja yhtäihanaa on se vanhan, tyhjän purkin pois heittäminen ja uuden ottaminen tilalle ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kuvassa olevat Jane Iredale punat EIVÄT ole kuultopunia, niissä on kapeampi hylsy. Nämä ovat tavallisia huulipunia.

Chatrin kirjoitti...

Ano: no sellasina ne mulle myytiin ja sellasilta ne vaikuttaa. Tulee paljon heleempänä huulille, kuin mitä puikossa ovat. Noissa tavallisissa hylsyissä myydään erilaisia punia: matta, kiilto ja kuulto. Ne kapeahylsyisethän on niitä turvottavia?