perjantai 7. lokakuuta 2011

Hyviä uutisia

Thaimaan matka on nyt sitten varattu. Voi tätä onnenpäivää! Pelkään tietysti jo ennakkoon pitkiä lentomatkoja, mutta sillehän ei sitten maha mittään. Ihana päästä keskellä talvea lämpimään ja aurinkoon, viime kerrasta on jo 10 vuotta, silloin kävimme ystävän kanssa Teneriffalla. Huomenna mennään fiilistelemään tulevaa reissua skumppalasien ääreen. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi ollut lauantai illalla liikenteessä, kivaa! Nyt kuitenkin lompsin kauppaan, tämän illan vietän siivoillen, syöden ja leffaa katsoen. Rentouttavaa perjantaita myös teille muille!

Kuvat otettu viime viikolla Keskuspuistossa

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Jes! Ihanaa!! Oottelen jo matkaraporttia :D
Mukavaa viikonloppua!

aini kirjoitti...

Oi vitsi miten ihanaa! Ja siis suunnittelu ja juhlistaminen skumppalasin äärellä on parasta! :)

Mä en oo ikinä matkustanut noin pitkälle, Euroopan sisällä vain, olis kyllä jännää käydä pidemmälläkin..:)

June kirjoitti...

Ihanaa tosiaan!

Sitä lentoa pelkää kyllä etukäteen, mutta voin sanoa ettei se lopulta tunnu missään ;) Pari kertaa oon lentänyt Floridaan, kerran Nykiin ja kerran Etelä-Afrikkaan, ja hyvin on aina saanut ajan kulumaan. Vatsa tietysti vähän pistää vastaan, mutta onneksi ei kamalan paljoa kun katsoo mitä syö.

Chatrin kirjoitti...

Sanna: hih, niin, kyllähän se 2-3 kk menee nopeaa. Kohta mä jo oon siellä!! :D

aini: mä oon matkustanut kerran Usaan (n. 8 h) ja Tenerfiffallekin lensi 6 h. Mutta tämä 10 h 50 min siihen suuntaan ja 11 h 50 min takasin tuntuu kyllä aivan KA-MA-LAL-TA.

June: täytyy tehdä kaikkensa, et sais vaik nukuttua lennolla. 11-12 h missä vaan paikallaan kuulostaa hirveeltä. Toivottavasti selviin :)