tiistai 11. lokakuuta 2011

Pokaalitunnustus/haaste


Sain I'm Lackingilta tällaisen pystin, kiitos siitä!

Pokaalitunnustuksessa ideana on kertoa 10 "uutta" asiaa itsestään eli sellaisia mitä ei ole vielä blogissa kertonut. Olen tehnyt näitä ennenkin, mutta yritän keksiä vielä 10 paljastusta itsestäni.

1. Rakastan hopeasormuksia ja minun tekisi mieleni ostaa niitä aina lisää. Seuraavaksi ostoslistalla Kalevalan Perniön sormus.

2. Pidän kännykkääni 99% ajasta piippauksella. En siedä, että esim. avokonttorissa pidetään puhelimen äänet täysillä, kun itse luuhataan jossain muualla ja kännykkä työpöydällä...

3. Käytän kännykkääni vapaa-ajalla todella vähän ja yleensä soitan vaan siskolleni.

4. Haluaisin, että maailma menisi teknologian kehityksessä taaksepäin. Tämän vuoksi minulla ei ole (vielä?) älypuhelinta, en tykkää että niitä räplätään koko ajan ja joka tilanteessa. Jotain rajaa.

5. Olen koukussa iPodini Klondike-pasianssiin.

6. Kuljen ratikalla töihin ja stadiin, iPod on aina mukana, josta kuuntelen musiikkia samalla kun pelaan Klondikea.

7. En pelaa Facebookissa mitään pelejä.

8. Haaveilen paljon. Rakennan pilvilinnoja.

9. Minulla on 7 tatuointia 2 lävistystä. Lisäksi korvissa on 7 rei'itystä, mutta pidän koruja vain ensimmäisissä rei'issä.

10. Jos voittaisin lotossa lopettaisin duunissa ja lähtisin kiertämään maailmaa.

En jaa pystiä nyt keillekään tietyille, mutta jos luit tämän ja haluat jakaa 10 uutta asiaa itsestäsi, niin anna mennä!

7 kommenttia:

June kirjoitti...

Hahaa, parasta miten neloskohta on ristiriidassa 5. ja 6. kanssa ;)

Chatrin kirjoitti...

June: Kieltämättä joo, mutta Klondike on alkukantainen, enkä räplää sitä ravintolassa/ystävien seurassa/leffateatterissa/kahvitauolla/lounaalla/vuokraleffaa katsoessa jnejnejne. Kuten eräät näitten puhelimiensa kanssa. Kun ei voi ees keskustella, kun pitää vaan räplätä sitä puhelintaan. Menee heemo! ;)

Riehu kirjoitti...

mä oon kans vähän vanhanaikanen näis asioissa...vaikka toki muönnän et netti puhelimessa ois ihan kätsy välillä. Uus känny ois hankinnassa kun ei oikein toimi enää tää vanha, muru ehdottelee kovasti iphonea mut enpä tiiä...oon vähän nihkee ajatukselle. :)

E kirjoitti...

Mä oon niiiin samoilla linjoilla sun kanssa kohdissa 1,2, 3 ja 8. Kasi koituu kohtaloksi.. =)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: netti puhelimessa olis kätsy, mut silti mä vastustan, kun se käyttö menee yleensä ihan liiallisuuksiin. Jengi oikeesti istuu kahvilassa ystäväporukalla ja kaikki hipelöi vaan iPhoneansa, sick.

E: :) Pilvilinnat romahtelee harva se päivä. Valitettavasti :(

I'm Lacking kirjoitti...

Kiva, kun teit tän :).

Mulla on kyllä ollut älypuhelin jo pari vuotta, mutta eipä sitä tuu koko ajan räplättyä :D. Joskus tuntuu, että voisin mokoman hökötyksen jättää vaikka kotiin, mutta yleensä just silloin tulee jollekin jotain asiaa tai tietysti joku toinen on soittanut minulle.

Ton nettiä käytän tosi harvoin, aluksi tuli usein kokeiltua bloggeria sillä. Jostain syystä se ei vaan toimi siinä enää, valittaa että sivua ei löydy. En tajua miten muut sivut toimii, mutta just semmonen mitä oon eniten käyttänyt, ei muka toimi.

Vaikka mulla onkin älypuhelin, niin en mä välttämättä puhelinta tartte muuhun kuin soittamiseen ja tekstareiden lähettämiseen ja muutenkin ärsyttää välillä, että nykyään on tosi vähän ns. peruspuhelimia ja tietenkään ilman kameraa ei taida enää mitään puhelimia saada.

Toisaalta oon miettinyt iPhonea, mutta oon ainakin tähän mennessä tullut siihen tulokseen etten mä sitä tarvitse.

Chatrin kirjoitti...

I'm Lacking: joo, siis kyllähän varmasti on ihmisiä, jotka ei oo "hurahtaneet" älypuhelimien maailmaan, mutta monesti vaan ottaa aivoon, kun näkee ihmisiä räpläävän niitä ihan kaikkialla. :)