maanantai 24. lokakuuta 2011

1v. synttärit ja vähän muuta


Meillä juhlittiin lauantaina 1-vee synttäreitä. Ensin syötiin kamalasti ruokaa ja sitten kahviteltiin. Oli muuten gluteenittomia muffareita ihan minua varten tehty. (perunajauhoista, ja oli ihanan kuohkeita!)

Päivänsankari sai paljon lahjoja, äitinsä toivomana mm. nämä söpöt Barbapapa kylpylelut.

Vaikka synttäreillä vierähtikin melkein koko päivä, olisin silti kovasti halunnut illalla leffaan. Ykkösvaihtoehtona oli Drive ja kakkosena Tartunta, noh, eipä ollut kumpaankaan kuin eturivipaikkoja jäljellä, joten jäi leffailu väliin. Marraskuussa paremmalla onnella siis.

6 kommenttia:

akissfromthepast kirjoitti...

je onneaponnea :D
noi kylpylelut on upeet :D barbapapat on kivoja, mut en muista enää niiden nimiä..tajusin sen just.. barbalaa oli joku? nyt pitää googlettaa!

aini kirjoitti...

Barbapapat on tehneet toisen tulemisen, sillon noita oli kun mä olin pieni ja tuli telkkaristaki:D

Synttärit rulez etenkin kun sankari on noin pieni ja sievä! Noi pikkuset on kyllä aika hauskoja varsinkin kun ne alkaa puhumaan, viimeks kun näin miehen siskon pikku E:tä niin se ilmoitti mulle masentuneena et "kuule aini, mulla on ollu niiin vaikee päivä tänään":D

Hanna kirjoitti...

Suosittelen tuota Tartunta-leffaa. Juoni oli mielenkiintoinen ja ajankohtainenkin :)

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: me kans älyttiin siskon kanssa, et barbojen nimet on ihan unohtunut. Barbarella tais olla se musta neitokainen..

aini: Barbat on parhaita. Siks piti pikkusellekin ostaa, kun omasta lapsuudesta tuttuja :)

ihana tuo siskosi lapsi :D mustakin on niin hauskaa, kun ne välillä puhuu niin vakavia. Mun siskon muksu tosin ei vielä puhu lauseita. Se osaa mm. isi, äiti ja nam.

Hanna: joo, oikeen ärsyttää kun on tullut käytyä niin vähän leffoissa lähiaikoina. Yritän pyhittää marraskuun leffailulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli pienenä barbapapat vhs-kasetteja, ja taitaa ne vieläkin olla äiskän vintillä. :)
Suloinen pieni päivänsankari!

T.Sapa

Chatrin kirjoitti...

Sapa: sekä päivänsankari että barbikset on söpöjä :)