perjantai 14. lokakuuta 2011

Syys-picture-spamSanoivat, että tänä syksynä ei tule ruskaa ollenkaan, että lehdet muuttuvat vihreistä suoraan ruskeiksi. Sanoivat myös, että tulee huono sienisato. Eivät tainneet ottaa huomioon, että kylmyys tulee tavallista myöhemmin (hence the ruska), ja että kuivan kesän jälkeen tulikin sateinen syys (hence the sienet). Ei sillä, että sieniä söisin, mutta kuka ei värikkäistä lehdistä pitäisi?

Puu oli kynsilakan värinen

Elämäni rakkaudet


Voi kun oliskin


Tagi-spämmiä


Helsingissä ei ole enää montaa päivää ruskaa jäljellä. Täällä on jo alueita, joissa puut ovat alastomia. (Toisaalta, on täällä myös puita jotka ovat vielä kokonaan vihreitä). En tiedä miten kestän jälleen pitkän, pimeän, kylmän ja tuulisen ajanjakson yli. Ei kun tiedänhän! Siksi se Thaimaan matka varattiin. Tasan 12 viikkoa ja I'm off to heavenly paradise. Grreat. Kyllä sen voimalla pitää pystyä jaksamaan Suomen syys ja talvi.

Hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

June kirjoitti...

Oi miten punaisia lehtiä <3

Mietin miksi Pupu näyttää niin hassulta, mutta hälle on tainnut kasvaa talviturkki? ;)

p.s. Sanavahvistus: dogin ^__~

June kirjoitti...

Niin, ja hyvää viikonloppua myös sulle (+ dogeille)!!

Riehu kirjoitti...

Ihania lehtikuvia. Mä tykkään lehdistä mutta myös sienistä, kivaa viikonloppua! :)

aini kirjoitti...

Kahisevat röykkiöiset keltapunaiset lehdet on ihania! Ne ja aurinkoiset päivät tekee syksystä siedettävän:D

Chatrin kirjoitti...

June: juu, pikkuhiljaa kasvaa turkki takaisin. Juhannuksena se leikattiin pois ja on kyllä ihmeen vähän kasvanut takasin. Mutta alkaa pörheltyä ;) Aika osuva sanavahvari oli ;)

Riehu: viikonloppu meni tosiaan nukkuessa. Tänään avasin tietsikan ekaa kertaa ja vasta klo 20:30..

aini: entä sit kun ei kohta enää paista aurinko? Wäääääääääääääääää! :'( Mut hei, kiva ku ilmottauduit lukijaks ruokablogiin, me so happy! :D