torstai 27. lokakuuta 2011

Pimenevät illat, läskistyvä bloggaaja

Niiinhän siinä kävi kuin aina – syksyn tullessa rupean syömään enemmän. VHH-dieetti kokeilu onnistui ihan hyvin. Neljäntenä päivänä huomasin olevani pirteämpi ja energisempi. Mutta sitten iski karkkihimo. Oli aivan pakko saada vähän karkkia, pimeänä perjantai-iltana. Ja seuraava päivänä olikin sitten ne 1-vuotissynttärit, jossa tuli mussutettua paljon hiilareita sekä pää- että jälkiruoalla. Ja siitähän se sitten taas lähti, hiilarien mussutus ja mussutus ylipäätänsä. Joka ilta käyn jääkaapilla noin viisi kertaa ja mietin, että mitä vielä voisin syödä. Voin kertoa, että ainakin kasvispyöryköitä, munakkaita/paistettuja kananmunia, porkkanoita, päärynöitä, banaaneja, viinirypäleitä, omenoita, kiwejä, satsumoita, kourallisen siemeniä, jogurttia, suklaata, kaakaota ja juustoista salaattia. Nyt pitäis keksiä se jokin, miten mut sais jääkaapin sijaan vaikkapa lenkille.

14 kommenttia:

June kirjoitti...

Mulla on ihan sama. :/ Viime viikkojen kiireet ja yhä pimenevät illat on saaneet mut mussuttamaan suklaata enemmän ku tarvis, mikä tietysti näkyy sitten turpoamisena. :P Ärsyttävää! Muitakin hiilareita on mennyt, mut onneksi vain pakon edessä (ei oo ite laittanut ruokaa tms). Joku stoppi tälle nyt on laitettava. Mennään sinne lenkille joku päivä! Tai kokoataan järkevää ruokaa. :D

June kirjoitti...

*kokataan

Chatrin kirjoitti...

June: eikö ooki ärsyttävää! Hey, better yet, mennään eka lenkille ja sen jälkeen tehdään jtn fiksua ruokaa. Ja teetä jälkkäriks :)

Sanna kirjoitti...

Repesin otsikolle!
Niin siinä kyllä salakavalasti käy. Minulla tuli kans kauheita karkkihimoja kun rajotin kokonaan hiilarit pois. Nyt kun syön niitä hiton hiilareita jonkinverran (leipänä jne) ni pahimmat himotukset on hävinny. Tietty kun SE aika kuukaudesta on niin syön suurinpiirtein kaiken vastaantulevan :D

akissfromthepast kirjoitti...

huippuhyvä otsikko!!!!
:D :D
päivän paras! (ellei jopa viikon)
samassa kerhossa painitaan :D vhh vs pimeet illat todellakin on läskistyvää sorttia :D

June kirjoitti...

Hei joo, loistoidea! :D Enää tarvii löytää kalenterista tilaa (ja tilata hyvä lenkki-ilma).

La Petite Princesse kirjoitti...

Tästä voi syyttää Suomea ja leveyspiiriä ja mussuttaa hyvällä omalla tunnolla :)

Eikös sitä ole joku ihan tutkimuskin, että pimeä laittaa syömään..

Saija kirjoitti...

Sama juttu täällä. Mäkin haluuuuun lenkille!

Anski kirjoitti...

Hiton syksy ja pimeys. Oon koko viikon vetänyt kaksin käsin ruokaa, karkkia, sipsiä, limpparia... ja koko ajan nälkä kun tottuu tähän ruokamäärään. Äääää.

Chatrin kirjoitti...

Sanna: :D mä syön kanssa siihen aikaan kuukaudesta ihan mitä vaan tielle osuu ;D

akissfromthepast: kiva, että hauskuutin :D

June: joo!!

La Petite Princesse: ai ihan luvan kanssa? se olis kyllä hyvä homma. on kai siitä tutkimuksia, että pimeyttä vastaan taistellaan sit syömällä ja sen tuomalla endorfinillä. eli jos asuis jossain miamissa, niin olis varmaan tosi hyväs kunnossa :)

Saija: mennään, mennään!

Anski: kiva kuulla, että meitä on muitakin. ihana kommentti :)

Pia kirjoitti...

Muuan kaveri tuskasteli vähän samankaltasen ongelman kans, joten motivointia voi kattoo youtubesta.. http://www.youtube.com/watch?v=bGJSEEx2pXc
Älytöntä touhua :D

Chatrin kirjoitti...

Pia: joo, mä oon nähny ton videon, ihan hauska :D

aini kirjoitti...

Yäk mulla on ihan samat meiningit, tänään tässä iltasella kouluhommeleita tehdessä olen vetänyt mm. suklaapatukan, suklaakeksin, vähän sipsejä, rahkaa, mangonpaloja suoraan säilykepurkista (!), purkin chilitonnikalaa, pari ruisleipää ja mitähän vielä.. hyi!

Chatrin kirjoitti...

aini: ihan mieletöntä mättämistä. Ihan kuin ois kesto-PMS:t. Missä aurinko, missääää??