torstai 13. lokakuuta 2011

Se toinen blogi


Perustin kesällä toisen, pelkästään ruokaan keskittyvän blogin. En kertonut siitä täällä aiemmin, koska en halunnut, että teillä olisi "pakkoa" seurata sitä, kun seuraatte tätä.. Mutta jos ruokajutut kiinnostaa, kirjoittelen tänne reseptejä ja vinkkejä. Ruokablogi päivittyy harvemmin, kirjoittelen sinne silloin, kun on mielestäni jakamisen arvoista ruokatarinaa. Tervetuloa kurkistamaan!

8 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Hei täähän oli kiva jutska! Siis voi eiii, nyt pitää sitten alkaa seurailla tätäkin. ;) Luin jo kaikki, hihi!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiinnostaa todella ruokablogi, olipas herkullisia ohjeita, täytyy kokeilla jotain ohjetta viikonloppuna. :)

T. Sapa

ravenwaves kirjoitti...

Jee, toki alan seuraamaan :)

Chatrin kirjoitti...

Saija: ai ku kiva kuulla ^__^

Sapa: no hyvä sitten, et ilmotin täälläkin :)

reiska: Jeeee!! :)

June kirjoitti...

Kyllähän toi nyt kirjanmerkkeihin lisätään! Etenkin kun tiedän, että meillä noi ruokailutottumukset menee aikalailla yksiin. ;)

Chatrin kirjoitti...

June: Jeeee! Kiva, ku ilmottauduit lukijaks ja seuraat. Antaa inspistä kirjottaakin sitä joskus, kun tietää, että sitä luetaan ;)

I'm Lacking kirjoitti...

Tästä ei oo kauan, kun mietin ruokablogille nimeä ja meinasin laittaa tuon salaattibaarin tai vastaavan. Mutta sä ehdit ensin :D. Tosin ajattelin, että tekis erilaisia salaatteja ja laittais niitä sitten sinne. Onhan mulla toi yks ruokablogi, mutta en oo sinne pitkään aikaan mitään kirjoitellut. Kun innostuin kunnolla väsäilee niitä salaatteja ja jotain ruokia ym.. niin voiskin taas laittaa nettiinkin reseptejä.

Chatrin kirjoitti...

I'm Lacking: aijaa :D Salaattibaari tuli mulla ekana mieleen ja ketutti, että joku oli jo varastanut sen omaksi http-osoitteekseen. En kuitenkaan keksinyt parempaakaan nimeä, niin piti sitten vaan valita eri osoite kuin blogin nimi.