sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tuparit!

Nykyajan ruokakirja näyttää tältä, hehheh. Omasta blogistani lunttasin suolaisten muffinsien ohjetta, vaihdoin vaan vehnäjauhot gluteenittomiin jauhoihin.

Tarjosin melonisalaattia, johon sai vapaavalintaisesti valita vuohenjuustoa tai fetaa, oliiveja ja siemeniä. Lisäksi oli (Pirkan) juuressipsejä ja niitä suolaisia muffinseja.


Jälkkäriksi vaahtokarkkeja, riisisuklaata ja Susu-paloja. Tarkoitus oli tehdä suklaamuffareita, mutta aika loppui kesken.


Sain ihania ja hyödykkäitä lahjoja; söpön minipeltiämpärin, pinkin astiapyyhkeen ja ruususaippuan, Pentikin (tässä ei voi mennä väärin) kynttilänaluslautasen tykötarpeineen ja mahtavia luomutuotteita.

Luomuolutta, -hunajaa, -oliiviöljyä, -appelsiinisuklaata, -basilikaa ja Clipperin uutta valmiskaakaojauhetta. Cool! Aivan mun näköisiä juttuja siis.

Sainpa myös yhden kuohuviinipullon, mutta se meni jo parempiin suihin.

Tämä viikonloppu oli muutenkin jotenkin todella kiva. Perjantaina ystävä oleili luonani koko illan, lauantai meni tosiaan tupareiden merkeissä ja tänään olen muun muassa istunut koirien kanssa kalliolla auringonpaisteessa, ja käväissyt ostamassa vähän urheiluvaatteita(!). Ajattelin katsos, josko se olisi tapa saada liikuntainnostus takaisin: uudet vaatteet, jota käydä näyttämässä salilla. Yritän ainakin.

13 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Mmmmmm, ihanan näköisiä herkkuja!

aini kirjoitti...

Ah mitä ihania herkkuja! Toi onkin muuten hyvä idea et tekis tommosen perussalaattipohjan ja sit siihen jokainen voi oman maun mukaan laittaa lisukkeita, ei tarvi tehdä niin montaa eri salaattia:)

Ja siis todellakin uudet vaatteet on yks päämotivaattori tossa liikunnassa. Mä ostin kans uudet jumppatossut ja johan jalka nousee! Se on ihan höpöhöpöpuhetta että liikunnan riemu tulis muka jostain muusta:D Ei se tuu jos on luonnostaan laiska kuten minä. Sillä jaksaa ku peilikuva näyttää hyvältä et tekee mieli pukea ne urheiluvaatteet päälle uudestaankin! ;)

Chatrin kirjoitti...

Anski: mä ainakin tykkäsin ;)

aini: joo, siis mä olisin tehnyt vuohenjuusto-melonisalaatin, kunnes muistin että kovin moni ei vuohenjuustosta tykkääkään ;) tohon pohjaan tuli friseesalaattia, babypinaattia, paprikaa, helmitomaatteja, viinirypäleitä, cantaloupemelonia ja kurkkua. Olis ollut hyvää ihan sellaisenaan.

Mun oli tarkoitus alottaa saleilu ens lauantaina, mutta oonkin vissiin menossa perjantaina yksiin bileisiin, että ehkä en oo salikunnossa lauantaina ;) sunnuntainakaan en välttämättä ehdi, kun näillä näkymin oon menossa yhteen mätsäriin. Mut ehkä sit lokakuussa :D

Henna kirjoitti...

Ah, näyttää ja kuulostaa hyvältä. Niin tarjoiltavat kuin tuliaisetkin :)

Ja kyllä ne sporttivaatteet motivoi aina, vaikka tykkään liikkunnasta suunnattomasti muutoinkin :D

Kazza kirjoitti...

Nam mitä herkkuja pöytä pullollaan! :) Ja onnea uuteen kotiin vielä kerran.

E kirjoitti...

Hyvähyvä! Siellä se urheiluinto nostaa päätään, vaikka sitten uusien varusteiden avulla. =)

Chatrin kirjoitti...

Little M: oli muuten tosi vaikeaa löytää sopivia sporttivaatteita. Stadiumissa ei ollut yhtään mun kokoa jäljellä(!?) ja Intersportissakin vain pari jutskaa. Hölmöä.

Kazza: danke schön :) Tarjoilin muuten alkoholiakin, ja sitä jäi jopa yli!

E: joo, vielä kun laittais joku päivä ne vaatteet päälle ja urheilis ;)

Riehu kirjoitti...

Saispa nyt niitä suolasia muffareita...nam. Kivaa oli! :)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: ne on kyllä niin hyviä. Ja suolaisia ;) hyvä, et oli kivaa.

June kirjoitti...

Onnea tupareista! ^___^

Luomuruokalahjat on kyllä parhautta. Tulee kamalan hyvä mieli, kun ystävät ovat oikeasti ajatelleet lahjan kanssa :')

(ja jep, bubble tässä, nimenvaihdos..)

Chatrin kirjoitti...

June: nyt mulla tulee sun nimestä mieleen vaan Sanna June-Hyde, sori en maha mitään ;)

Luomulahja oli kyllä aivan perfect, helppoa ostajallekin, kun kaikki löytyy ruokakaupasta!

Akissfromthepast kirjoitti...

ooo mitkä herkut! :D kivaa!
Onnea uuteen kotiin :D
vuohenjuusto on kyl yks parhaimmista..namamam

ps:ja hienoo et muuten tajusit et mulla meni jo vuos..mä en ois ite hokannu.

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: joo, onhan ne tuparit hyvä pitää 9 kk muuton jälkeen ;) noh, mieluummin silloin kun ei ollenkaan. ja blogisynttäreitäkin voi hyvin juhlia vähän jälkikäteen :)