lauantai 10. syyskuuta 2011

Jälkiruokaa, gluten-free

Tää oli tosi fiksu eilen, ja pakkasi töistä mukaan läppärin, mutta ei laturia. Eli mulla on noin tunti aikaa käyttää konetta, ennen kuin se sammuu.

Siispä nopea vinkkaus pariin stadilaiseen kahvilaan, josta saa hyvää (gluteenitonta) jälkkäriä.

Megakokoiset kahden pallon jätskiannokset saatiin mukavalta Mövenpick-myyjältä Stockmannilla. Valitsin minttu-suklaata ja pistaasia. Jälkimmäinen oli pahahkoa, mutta söin silti. Ystävän annoksessa komeili niin ikään minttu-suklaa, mutta toisena pallona joku ihanan kermainen marja-unelma. Tykönä kaffetta. Ja oli edukasta vrt. esim. Ben & Jerry's kahvila..

Jos haluaa gluteenitonta kakkua, niin kannattaa suunnata Cafe Espalle. Siellä on vaihtelevasti joku gluteeniton kakku, kuten tämä marjaisa juustokakku. Olen syönyt siellä myös aivan to-die-for suklaakakkua (mutakakku ennemminkin). Siinä oli kermavaahtoakin päällä ja maku oli suussa sulava. Muita gluteenittomia herkkuja Espalla on briossi, marenki ja jäätelö. Kahta viimeistä siellä on aina, briosseja vaihtelevasti. Taidanpa haluta tuonne huomenna, slurps!

4 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

maistoin kesällä pistaasijäätelöä ja se oli ihan järkyttävän makusta! Kai mä pöljä odotin jotain suolaisen pistaasipähkinän makua....no ei ollu muuten.

Jonna kirjoitti...

Pistaasijäätelö on yksinään melkeinpä pahaa, mutta annoksessa suklaafondantin kanssa ihan helkkarin hyvää!!:D Ne vaan jotenki sointuu niin hyvin yhteen.

aini kirjoitti...

Ben&Jerrys on ihan ylihinnoiteltua ja -arvostettua! Mä en kans tykännyt pistaasijäätelöstä, siinä on jotenkin kaikki pielessä:D

Chatrin kirjoitti...

Riehu: mua kans harmitti, että miksen kysynyt ensin maistiaisannosta, ennen tilausta. Ikinä en enää aio tilata pistaasijäätelöä, yökhh. Maistui tosi esanssiselta ja semmoselta karvaalta.

Jonna: suklaa pelastaa kaiken :D

aini: Suomessa täysin ylihinnoteltua, ihan idioottimaista, I say!