tiistai 20. syyskuuta 2011

Sitä tätä ja tota

Nyt tekis niin mieli olla jossain muualla kuin töissä. Vaikka kotona siivoamassa vaatekaappeja. Pitäisikin siivota ne ihan kylmällä sydämellä. Muun muassa niitä "kotivaatteita" on enemmän kuin tarpeeksi. Miksi muuten kotivaatteet on aina rumia? Eihän siinä ole mitään järkeä.

Lounasaika on ihan korvilla ja ajattelin hyödyntää sen käymällä Verkkokaupassa. Ostoslistalla on ollut jo monta kuukautta uusi perus objektiivi, mutta Ruoholahti on niin syrjässä, ettei siellä tule ikinä käytyä. (Verkkokauppa.com sijaitsee siis Ruoholahdessa) Jospa sitten saisi taas uutta intoa valokuvaamiseen. Hitsi, kun sais ittensä joskus valokuvakurssillekin..

Olispa muuten kiva, jos ei illalla sataisi. Voisi mennä pitkästä aikaa koirien kanssa pitkälle lenkille ja nuuhkuttelemaan raitista ilmaa. Sen jälkeen vois sitten vaikka syödä, jonka jälkeen vois siirtyä niiden vaatekaappien kimppuun. Ei kyllä välttämättä jaksaminen ja innostus riitä sinne saakka. Mutta nyt objektiivi-ostoksille!

4 kommenttia:

akissfromthepast kirjoitti...

täällä on ollut kauhea suursiivous meininki koko viikon :D oikein suuri suursiivous! :D oon käynyt kaappeja läpi imurin ja jätesäkin kanssa.. näyttää niin hyvälle voin kertoa! ja ne kotivaatteet..niitä on liikaa. ainaki mulla ja sitten niitä ei tule käytettyä.. pari säkillistä tuli kirppiskamaa.. mut aikaa tämä kyllä on vienyt.. O_o

akissfromthepast kirjoitti...

zemppistä siivoukseen!

Riehu kirjoitti...

no täällä on kans raaka meininki, vaatekaappia ja muitakin kaappeja siivoan ihan rankalla kädellä. Ja tällä kertaa ihan oikeasti rankalla kädellä! :)

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: kiitos tsempistä ja vertaistuesta ;D Eilen alotin, vielä varovasti, mutta aloitin kuitenkin :)

Riehu: kiitos myös sulle vertaistuesta, mä kun en millään raaskis olla raaka. Miten sä valitset kymmenistä kotihousuista ne parhaat käyttöön? iiks.