sunnuntai 4. syyskuuta 2011

5 vaille 700

Huomasin juuri, että olen kirjoittanut 5 vaille 700 blogautusta, huh! Aika hurjaa. Tämän kuun lopussa tuleekin kolme vuotta siitä kun aloitin blogin kirjoittamisen. Enkä ole todellakaan vielä lopettamassa. Tuntuu muutenkin siltä, että vieläkin harjoittelen kirjoittamista. En ole koskaan ollut hyvä äidinkielessä, ainekirjoituksissa tai edes päiväkirjan kirjoittamisessa, joten blogin aloituskin aikanaan tuntui tosi vaikeelta. "Entä jos kukaan ei lue mun juttuja, kun ne on niin huonoja", no olihan ne huonoja aluksi, mutta olen petrannut koko ajan ja lukijoita on riittänyt mukavasti, joten kiitos teille ja I'm happy.

Nyt on tosiaan syyskuu ja syksy virallisesti. Vielä tasan viikko sitten puin viimeisen kerran päälle kesäiset vaatteet ja kengät, ja suunnistin Ellan kanssa Kaivopuistoon Suomen Kääpiökoirayhdistyksen erikoisnäyttelyyn, ihan turistiksi vaan ja sosialiseeraamaan. Elbis oli tosi reipas.


Sää vaihteli lämpimästä ja aurinkoisesta, pilviseen ja lämpimään, pilviseen ja kylmään, kosteaan ja sateeseen... En todella ollut varustautunut kunnolla, mutta onneksi en kuitenkaan vilustunut, vaikka jalat kastuikin ja oli muutenkin vilu.

Heippa sandaalit, nähdään ens vuonna sitten taas!

7 kommenttia:

diamond girl kirjoitti...

bloggaamiseen jää kyllä koukkuun! omaa blogia aloin kirjoittaa vuoden alusta ja mukavaa on ollut :)

diamondgirl-janika.blogspot.com

bubble kirjoitti...

Onnea pitkästä blogitaipaleesta! Niin se aika vierähtää.. ;) Ja ihan parasta on, kun huomaa kehittyneensä matkan varrella.

aini kirjoitti...

Onnea blogille! Hirveetä kyytiä menee aika, mullakin on blogi ollut muistaakseni 2008 kesästä asti eli tooosi pitkään. En oo muuten tainnut mitään edes harrastaa näin pitkään:D Mut ihan mahtavaa kun oon suhunkin tutustunut blogin kautta:)

Eli onnea, menestystä ja pitkää ikää kolmevuotiaalle! :D

Chatrin kirjoitti...

diamond girl: tämä on kyllä mukava harrastus, vie ihan mukanansa :)

bubble: kiitti! ja en ois ikinä uskonut että noin kivoja tyyppejäkin tapaan blogiharrastuksen kautta, joten kiitos myös itelles ihana bubblis =)

aini: hui, sullakin on ollut blogi jo tosi kauan. En mäkään oo mitään harrastanut näin pitkään, ellei jotain leffojen kattelua lasketa ;) ja nimenomaan ihan tosi huippua, kun oon suhunkin tutustunut. Sun blogi on yks ihan mun lemppareista ja aina mielenkiinnolla ootan, että mitäs se aini nyt on kirjottanut :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea blogillesi! :) Käytkö itse koirien kanssa näyttelyissä? Mä oon tulossa joulukuussa sinne helsinkiin messariin näyttelyyn, hotelli on jo varattu, kivaa! :)

T. Sapa

Riehu kirjoitti...

no on kyllä ihan mieletön määrä juttuja!

Chatrin kirjoitti...

Sapa: kiitos! en käy näyttelyissä, mutta Ellan kanssa olis tarkotus mennä edes joskus vähän kehissä näyttäytymään. Messarissa tulee kuitenkin aina käytyä turistina joka vuosi, se on perinne. Ja tervetuloa tänne! Hotelli-oleilu kuulostaa kivalta, ne aamupalat <3

Riehu: jooop. huh!