keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Kauhee tahto blogata

Heips. Olisi kauhea tahto blogata, mutta mahdollisuus siihen puuttuu. Töissä kaikki projektit painaa päälle samaan aikaan, ja kotona ei edelleenkään ole toimivaa konetta. Huomenna olisi sitten taas torstai. Perjantaina tulee varmaan vaan löhöttyä sohvalla, pakko rentoilla raskaan viikon jälkeen. Lauantaina pidän pikkuporukalle tuparit, se on kivaa se. Että lauantai alkanee armottomalla siivouksella, kauppareissulla ja kokkailulla. Saas nähdä mitä Ella-neiti tuumaa, kun kämppään tulee yhtäkkiä kerralla 5 tuntematonta ihmistä. Pupu menee tietysti ihan sekaisin ja hyppää sylistä syliin innostuneena. Siinä se kuvassa toivottaa jo kaiffarit tervetulleeksi.

5 kommenttia:

Bubble kirjoitti...

Kuulostaa ihan mun elämältä - kamalasti olisi blogattavaa asiaa, mutta missä välissä muka ehtii? Tätäkin kommenttia kirjoitan töissä, kun odotan, että noi muut saisi hommansa valmiiksi ja lähdettäisin Habitareen.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Pupu! Tuparit on kivoja! :)

T. Sapa

M kirjoitti...

Nähdään pian :)

Riehu kirjoitti...

Malta Pupu tovi, kohta siellä! :)

Chatrin kirjoitti...

Bubble: täällä kans käydään aina välillä lukemassa yks postaus ja sitten toisessa välissä toinen postaus. Aina ei ehdi kommentoimaankaan. Jospa sit viikonloppuna ehtis.

Sapa: kiva koota ystävät kasaan illaksi :)

M: see you!

Riehu: Puppe oottaa kovin. Katotaan kenet teistä se ottaa pääuhriksi ;)