tiistai 1. maaliskuuta 2011

Läppärivapaa viikonloppu – ja maanantai

Sain tehtyä viikonloppuna aika paljon suunnittelemiani juttuja, which was nice. Ja sunnuntai oli täydellinen talvipäivä! Kävin koiran kanssa keskuspuiston metsissä tunnin lenkillä, me nautittiin kauniista maisemista, lämpimästä päivästä ja auringonpaisteesta. En muista koska olen viimeksi nauttinut talvipäivästä niin paljon.

Muutenkin on kyllä niin eri fiilis, kun ilmat on vihdoin lauhtuneet. Olen jopa kävellyt töihin ja takaisin eilen ja tänään, ja suunnitelmissa olisi reippailla vielä koko loppuviikko. Ehkä jopa säiden salliessa koko kevät ja kesä, jos oikein innostun. Tuskin. Mutta kuitenkin. Se on mahdollisuus.

Yksi asia muuten mitä en tajua tässä nykyisessä sinkkuelämässäni on, että mistä ihmeestä noita tiskejä oikein sikiää? Joka ikinen päivä pitää olla tiskaamassa, en tajua. Tässä täytyy alkaa vakavasti harkitsemaan pöytäastianpesukoneen hankkimista. Joskaan, ei sille taida tilaa olla. Damn it.

Kuvistakin voi päätellä, että olen vihdoin siirtynyt halloumihampurilaisista toisiin ruokiin; lähinnä salaatteihin ja smoothieihin. Ostin elämäni ensimmäistä kertaa tofua, marinoitua ja luomu sellaista. Paistoin pannulla ja lisäsin salaattin. Tofu maistuu hämmentävästi ihan makkaralta. Vähän sekavat tunteet sen syömisestä. Ei ehkä ihan mun juttu. Mutta kiva, etten ole sille enää allerginen! Voin sitä siis tarvittaessa syödä kuitenkin.

Nyt on se aika vuorokaudesta, kun pitää siirtyä sohvalle ja laittaa aivot narikkaan. Muksaa tiistai-iltaa!

7 kommenttia:

Little M kirjoitti...

Kannatan läppäri- tai ylipäänsä tietokonevapautta aina välillä :)Voi miten mahteja ruokakuvia, nam! Tuntuu muuten siltä, että tuo lauhtuminen ja auringonvalo on antanut energiaa myös hääräillä keittiön puolella tavanomaista enemmän - ainakin minulla. Hyvä vain, sillä niin tulee syötyä aina vähän terveellisemmin ja paremmin.

Ja mua on alkanut vaivata hiihtohöperyys, voi kuinka nautinkaan siitä. Kyllä siihenkin varmaan stoppi tulee mutta nautitaan siihen stoppiin asti reippailuista. Muksaa viikkoa sinullekin!

Marika kirjoitti...

Siis onko tuossa salaatissa nuo isot möhkäleet tofua? Minä katsoin ensin, että onpas isoja kananpalasia, mutta eipäs ne taidakaan kanaa olla.. :)

bubble kirjoitti...

Mmmm, ruokaa.. Kannattaa maustaa tofu ihan reilusti, musta ainakin ne kaupan maustetut on ihan leimejä :) Joku tacohenkinen on lempparini, saa vähän potkua salaattiin!

Mä en muuten oo koskaan myöskään käsittänyt tota tiskattavien astioiden määrää, miten yhdeltä ihmiseltä niitä kippoja ja kuppeja voi kertyä niin paljon..

Tiinatar kirjoitti...

Ihana postaus! Inspiroivaa elämää ja kauniita kuvia. Kaikki to do-listat ja aikaansaamiset on innostavaa luettavaa. Kiitos tästä :)

Riehu kirjoitti...

Tänään tuolla on ihan mieletön kevätpäivä! Lumet sulaa ja talvitakissa tuli hiki, jee! :)

Chatrin kirjoitti...

Little M: mulle aurinko ja valo antaa energiaa ihan kaikkeen :) hiihtohöperyys kuulostaa kivalta, mutta en usko että se tarttuu muhun anytime soon ;)

Marika; jep tofua. Emmää syö enää kanaa, tai siis Ross 508:ia http://beta.yle.fi/ross508/

bubble: mun koko elämä pyörii ruoan ympärillä, se on niin parasta! :P Mä lisäsin tohon tofuun mustapippuria ja Kuuma Etelä-Amerikka seosta, mut silti maistu ihan maggaralta ;)

Tiskit on tosiaan ihan mysteeri, ei niitä voi tulla noin paljon :O ja kun ei saa ees piiloon tiskikoneeseen, ni ne on koko ajan "in the face".

Tiinatar: ihana kuulla! :) kiitos. Näitä siis lisääkin.

Riehu: ihan paras päivä tänään!! Mä olin ihan in love, kun kävin kesken päivän stadissa asioilla ja oli lämmin ja näky asfalttia ja aurinko paisto :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, voisitko laittaa kuvat isompina, niin voisin jopa alkaa seuraamaan tätä blogia?:) Isot kuvat ne olla pitää!