keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Viimeiset ajat kynttilöille?

Kevät tekee ihanaa tuloaan ja päivät ovat jo superaurinkoisia heti aamusta alkaen, ihanaa! Silti vielä iltaisin poltan kynttilöitä, mutta tiedostan että kohta on aika keksiä jotain uutta sivupöydän koristukseksi. Mitähän se voisi olla?

5 kommenttia:

Katz NYC kirjoitti...

Tykkaan polttaa kynttiloita vuoden ympari, eilenkin oli taas olkkari taynna tuikkuja illan pimetessa. Tana kevaana aion ottaa kaiken irti isosta puutarhastamme ja tuoda kukkia sisalle pari kertaa viikossa. Tulppaanit ovat jo alkaneet nousta ja niita meilla on satoja (onneksi talon entiset asukkaat olivat innokkaita puutarhureita).

Hauskaa keskiviikkoa!

Marika kirjoitti...

Haha, meillä ei aurinkoa näy vielä yhtään joten pimeää on jatkuvasti! :D

Vähän ärsyttää näin keväällä, kun vanha ja iso metsä peittää tonttia niin, ettei aurinkoa tule ollenkaan pihaan ja pimeää on 24/7. Tosin, ihan pikkuisenhan se tuolla tontin alareunassa jo osuu AITAAN.. Vau! :D

Mutta ei kyllä lumet taida olla meiltä lähdössä piiiiiitkään aikaan...!

Chatrin kirjoitti...

Katz NYC: iso puutarha kuulostaa kyllä aivan luxukselta! Ja tulppaanit <3 Mukavaa torstaita!

Marika: mä muistan ton teidän joka keväisen ongelman.. Nooh, kynttilöitä sitten vaan. Ja roihuja ulos lunta sulattamaan ;)

bubble kirjoitti...

Kukkia? Mäkin kyllä poltan kynttilöitä läpi vuoden, talvella tunnelmaa ja valoa luomaan, kesällä on kivempi poltella kesältä tuoksuvia, hedelmäisiä kynttilöitä :)

Chatrin kirjoitti...

bubble: mulla on siinä orkidea, jonka ostin just kun kyllästyin ostamaan tulppaaneja joka viikko... Mutta jos mä löydän pitkään etsimäni tea-potin, laitan sen kynttilöiden tilalle :)