maanantai 14. kesäkuuta 2010

Where to begin?

Ai että meillä oli ihanat häät lauantaina! Ja meidän häillä tarkoitan tietysti rakkaan ystäväni Riehun ja hänen komean Murunsa häitä.

Ilman morsion hyväksyntää en halua julkaista täällä mitä kuvia tai tekstejä tahansa, mutta voin kertoa että oli aivan mahtavat bileet! Morsian oli upea ilmestys ja sulhanen tyylilleen uskollinen ja komea tyköistuvassa puvussaan.


Jopa vihkiminen oli hauska toimitus, sillä pappi oli huumorintajuinen! Kuka olisi uskonut, että kirkossa voi pari kertaa jopa naurahtaa!

Ruoka oli to die for. Ihania erilaisia salaatteja, kalaa, kanaa ja chilidippiä. Olen kastikeihmisiä ja se on yleisessä tiedossa. Kauhoinkin chilidippiä lautaselleni oikein mukavasti.

Bändi oli taitava, seura oli mahtavaa, vieraat osasivat käyttäytyä, vaahtokarkit eivät loppuneet kesken, booli oli raikasta, enkä todellakaan olisi halunnut illan päättyvän. Tuore aviopari juhlisti kanssamme loppuun saakka, mikä onkin mielestäni ainoa oikea tapa. Kyllä sitä ehtii nukkua toisen vieressä koko loppu elämän, mutta häät ovat vain kerran elämässä, joten silloin ne kuuluu viettää täysillä ja koko rahan edestä!

Asukuvan ottaminen blogiin ei tullut mieleen koko päivänä, mutta bongasin tällaisen kuvan yön pikkutunneilta. Frisyyri on myrskyn ja tanssiparketilla riehumisen jäljiltä kamalassa kunnossa, mutta se on pieni hinta maksettavaksi tuollaisesta hauskuudesta.
harmaa mekko: Vila vm. -08

Onnea vielä hurjasti söpöimmälle parille ikinä!

7 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Kiitos rakas! Miten kaikki osuikin niin kohdilleen koko päivän, pappikin heitti niin hauskan ja osuvan puheen, ettei mitään järkeä! Voi että, oon niin onnellinen! :) ja joo, mä ehdin tekemään vasta ens viikolla juttua häistä, et kiva kun et paljastanut tarkemmin vielä! :D

Marika kirjoitti...

Aijai häät on niin ihania! Kunpa joku omakin tuttu menisi naimisiin että mä pääsisin häihin! :D

Kaitaliina kirjoitti...

Oi mikä juhla, täydelliseltä kuulostaa! Mekin juhlittiin silloin ihan tappiin asti, juurikin samasta syystä, ei malttanut lähteäkään:)

Missy E kirjoitti...

Kuulostaa täydelliseltä! Minä aloin eilen haaveilemaan vihkisormuksesta (lähinnä siis vain timanteista), mutta en edelleenkään niistä häistä. No onneksi muut niitä aika ajoin järjestävät.

aini kirjoitti...

Kuulostipa ihaniltä häiltä ja sun mekko on tosi kaunis:) Ja voi nam millasia tarjoiluja!

Anonyymi kirjoitti...

Musta toi afterparty -look on just hyvä,siitä näkee että ainakin on ollut hauskaa ;O)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: Ite oot rakas. Tunnen sut niin hyvin, että tiesin olla paljastamatta yksityiskohtia.. Ihunaa minihäälomaa! Kokeilkaa Länsi-Suomea vaihteen vuoksi :D

Marika: nimenomaan! ainakin yhdet häät kesässä olis kiva juttu.

Kaitaliina: oli mahdit bileet! Taisinkin ehdottaa, että voisivat uusia valansa joka vuosi ja järkätä bileet ystäville :)

Missy E: : aina voi haaveilla timanteista :D

aini: ruoka oli ihan äärettömän hyvää. Oikein harmitti, kun ei jaksanut enempää syödä.

Mikaela: naulan kantaan!