keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Leffojakin olen katsellut

Katselen usein elokuvia, vaikken kaikesta tänne blogiin raportoikaan. Viime viikonloppuna katsoin elokuvat:

Hellboy
sarjakuvaan perustuva pätkä, jonka olin jostain syystä ohittanut aiemmin. Yleensä pidän kaikista sarjakuvaleffoista ja niin pidin nytkin. Toistan aina samoja kuvauksia, mutta jälleen kerran tämä ei ollut mitään tajunnan räjäyttää, mutta tarpeeksi viihdyttävä pätkä. Enkä voi vieläkään uskoa, että Hellboyta esittää Ron Perlman. Hyvin on saatu otus maskeerattua. Uskon, että tästä pitää kaikki ketkä yleensäkin tykkäävät sarjakuvaelokuvista.


The Clearing
Kunnioitettavan uran näyttelijänä tehnyt Robert Redford ja aina pahista näyttelevä Willem Dafoe eivät lukeudu lempinäyttelijöihini, mutta Helen Mirreniä ei voi olla ihailematta. Elokuvasta itsessään oli aika plääh. Siitä puuttui kaikki jännitys, en tiedä olisiko sen pitänyt jännittävä ollakaan, mutta aika vaisu tuotos kaiken kaikkiaan. Willem kidnappaa Robertin ja sitten ihmetellään. Hyvät näyttelijät mutta huono käsikirjoitus tai ainakin ohjaus. Mutta on niitä paljon huonompiakin nähty.


National Treasure
Katsoin National Treasuren kolmannen kerran. Ekalla kerralla petyin, tokalla tiesin mitä odottaa ja kolmannella oikein halusin katsoa elokuvan! Pidän yleensäkin kaikista seikkailuelokuvista, varsinkin jos seikkaillaan muinaisissa ajoissa/muinaisten aikojen ympärillä. Voisinpa katsoa tämän vaikka neljännenkin kerran! Ja kerrottakoon vielä, että en kuulu Nicholas Cage anti-faniklubiin, enkä myöskään faniklubiin, I'm weird that way.4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hellboy on minusta itseasiassa ihan mainio tekele, kakkos-osa on sitten melko kuraa mutta menettelee. National Treasure on wannabe-Indianoille sopivaa kamaa eli ihan kelpo tuotos, siinäkin kakkososa menee metsään. Nicolas Cage on muuten jännä tapaus, joskus tosi cool ja joskus tosi nolo...omituista..

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: eli toisin sanoen Hellboy 2:en voi jättää väliin? Nicolas on mielestäni parhaimmillaan The Rockissa ja tietenkin Con Airissa.
Semmonen aika löysähän se yleensä on, mutta ei se aina haittaa ;)

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Minusta Hellboy 2:kin oli hyvä :) enkä itse asiassa ole ainoa, joka on ollut sitä mieltä. Kannattaa siis tsekata sekin, jos ykkösestä piti. Ykkösen näkemisestä on niin pitkä aika, etten oikein muista muuta kuin että siitä tykkäsin.

Chatrin kirjoitti...

Päivi: aijaa. no ehkäpä tsekkaan senkin sitten joskus =)