perjantai 18. kesäkuuta 2010

The Book of Eli

The Book of Eli on hyvin The Road-tyyppinen elokuva, jos olette sen nähneet. En halua paljastaa liikoja, mutta elokuva sijoittuu tulevaisuuteen, välähdyksen jälkeiseen aikaan. Maailma on melkein tuhoutunut ja elämästä puuttuu perusasiat, kuten ruoan ja puhtaan veden taattu saanti.

Kiteytettynä elokuva kertoo miehestä, jolla on missio. Tuo mies on ihana Denzel Washington. Leffassa nähdään myös Gary Oldman, 70's showsta tuttu Mila Kunis sekä L-koodissa näytellyt Jennifer Beals.

En voi olla vertaamatta tätä The Roadiin. Mielestäni tämä oli parempi, eikä tämä kulahtanut loppua kohden, kuten The Road teki. Mielipiteitähän nämä on, ja esimerkiksi IMDb:n mukaan The Road on hieman parempi, kuin The Book of Eli. Minusta kuitenkin toisin päin.

kuvat googlen kuvahaulla

6 kommenttia:

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Mulla on tämä näkemättä, koska jostain syystä ei herättänyt suuria intohimoja silloin ilmestyessäänkään. Kiva kyllä kuulla, että olisi parempi kuin The Road, joka oli minulle hieman pettymys.

Jostain syystä Denzel W. ei ole koskaan ollut suuria suosikkejani, en tiedä miksi.

Chatrin kirjoitti...

Päivi: Mulle kanssa The Road oli pettymys ja loppua kohden toivoin, että loppuis jo ja sitten kun loppui, niin lopetus oli ihan plääh. Tämä oli parempi. Ehdottomasti.

Denzel ei välttämättä ole mikään maailman paras näyttelijä, mutta I like. =)

Anonyymi kirjoitti...

Tää on niiiiin katsontalistalla. Itse tosin pidin Roadista paljon mutta en ajatellut verrata näitä toisiinsa, se olisi epistä ;O)

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: minä niin yritin olla vertaamatta, mutta ei pystynyt... katso pian, odotan postaustasi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Book of Eli oli ihan onneton tekele. Jotain jeesustelua tosiaan maailmanlopun jälkeisissä tunnelmissa.
1 tähti jos sitäkään

Chatrin kirjoitti...

Anonyymi: niin, mielipiteitähän nämä tosiaan on, ja onkin mielenkiintoista kuulla mitä eri ihmiset eri leffoista pitävät :)