tiistai 1. kesäkuuta 2010

Kansainvälinen mekkopäivä

Kuulin tänään iltapäivä kahden aikaan, että tänään on joku kansainvälinen Wear a dress day. Sattumalta olin aamulla vetäissyt koltun niskaan. Otin kuvia töiden jälkeen koiralenkillä. Näissä maisemissa lenkitän haukkujani joka päivä.

Tänään oli myös väripäivä. Jalassa keltaiset sukkahousut, kaulassa punainen puukoru ja pisteenä i:n päällä: punaista huulipunaa!

ihan normiasento lenkillä..

näin sitä kävellään
näin sitä pidetään helmasta kii
ja aina täytyy olla yks true-pose-asento
Päässä itsetehty koriste
Saan tänään viettää vapaailtaa. Mies lähti mökille ja viipyy siellä ainakin yhden yön. Olen riemuissani, itseasiassa enemmän kuin riemuissani! Ihana olla välillä yksin ja puuhastella kaikkea omaa, ilman että joku on tiellä/häiritsemässä/kommentoimassa. Aion ainakin sisustaa ja tehdä hyvää salaattia. Jos hän on vielä huomisen pois, niin aion myös mennä saunaan, tehdä kauneushoitoja, korkata Lempi Puolukan ja väkerrellä koruja. Mutta nyt ihan ensimmäiseksi menen upottamaan sormeni multaan ja laittamaan partsia kondikseen. Vi hörs!

10 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Noi keltaset sukkikset on ihanat! Aivan upea piriste asussa!

Riehu kirjoitti...

Ihanat väripläjäytykset! :)

Missy E kirjoitti...

Heh, onnistuin itsekin vetäisemään mekon ylleni tänään, vaikken tuollaisesta päivästä ollutkaan tietoinen ja viime aikoina olen kulkenut lähes pelkästään farkuissa.

Marika kirjoitti...

Musta ja keltainen - sinähän näytät hieman pirteältä kesäampiaiselta! :D

aini kirjoitti...

Ihanan pirteä asu! Ja partsista kuvia sit:)

Noora kirjoitti...

Sun asu on kiva :) Mua harmittaa, kun missasin mekkopäivän! Ois ollut vielä lämmin ilmakin, mutta ajattelin että illalla voisi tulla kylmä, joten vedin terassille jalkaani farkut. Ihan hyvin olisi kyllä tarjennut.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Täällä toinen, joka pisti mekkopäivänä jalkaan oikein värikkään pinkit sukkahousut :) Mekkona oli vain perinteinen farkkumekko, mutta osallistuin kuitenkin.

Chatrin kirjoitti...

Nooruska: kiitti, mä tykkään kanssa!

Riehu: oli väripäivä :)

Misse E: jännä juttu, mutta hyvä sattuma =)

Marika: ;D jokin kertoo mulle, että ei ehkä ihan sun juttu?

aini: partsi on vielä kesken, pitäis päästä iikkeaan ostoksille... mutta laitan sit kuvia!

Noora: no höh. ens vuonna sitten!

Päivi: ihanaa! tästä olisin halunnut nähdä kuvan. Oliko pinkit Converset kanssa? :)

Tincali kirjoitti...

Ihana asu! Minulta löytyvät samanlaiset sukkikset ja legginsit, mutta tälle kesälle en ole niille vielä käyttöä keksinyt. Pitäisi löytää jostain musta mekko, mutta sitä oikeaa ei vielä ole tullut eteen.

Chatrin kirjoitti...

Tincali: kiitti! oman mustan mekkoni löysin ihan vaan Vero Modasta joskus talvella, mutta nyt taitaa olla aika paljon kaikkea kukkaa tarjolla?