tiistai 15. kesäkuuta 2010

Antaisin mitä vaan lomasta!

Laskin tänään, että minulla on 12 työpäivää loman alkuun. Päivääkään en enää jaksaisi töissä pakertaa, mutta toisaalta uskon, että tuo 12 päivää menee nopeammin, kuin osaan aavistakaan. Tätä viikkoa on enää kolme päivää jäljellä ja ensi viikolla on vain neljä päiväinen työrupeama, jonka jälkeen pääsee Juhannuksen viettoon, ja sen jälkeen on enää viisi päivää töitä. Juhannuskin on itsessään jo miniloma, en tosin tiedä vielä yhtään mitä teen.

Mökille tekisi mieli, mutta jos on yhtä kylmät kelit kuin viime vuonna, niin ei ole järkeä lähteä palelemaan keskelle ei mitään. Kotona on sentään tv ja kasa katsomattomia elokuvia. Toisaalta tekisi mieli käväistä vaikka nopeasti ulkomailla. Täytyy haastatella ystäviä, ja päätöksen teen kuitenkin vasta juhannusviikolla.

Kuvissa komeilee maukas salaatti. Salaatit ovat ykkösruokaa kesäisin ja niitä on tullut syötyä lähes joka päivä. Kuvien salaatista löytyy salaatinlehtien lisäksi tummia viinirypäleitä, tomaattia, paprikaa, kurpitsan-, auringonkukan- ja pinjan paahdettuja siemeniä, kirjolohirulla ja itse marinoitua rucolaa.

Marinadiin taisi tulla rypsiöljyä, valkoista balsamicoa, pippuria ja ripaus suolaa. Ja ehkä vähän timjamia? Tästä en ole varma.


Loppuun rästiasu perjantailta, olo oli ladylike, joten päälle puin tällaista.

Kuvat on otettu vasta illalla myöhään, joten nevermind the rähjäinen tukka.

Jaksan harvoin harjata hiuksiani päivän mittaan, ja korkeintaan teenkin muutamia pöyhimisliikkeitä, kuten demonstroin epätarkassa kuvassa alla.

Jalassa oli "kasarikorkkarit", harmi kun ne ei näy kunnolla kuvissa. Otan joskus lähempää otoksia, ne on nimittäin aika hauskat.

Tänään yritän mennä kerrankin aikaisin nukkumaan, joten taidan sulkea jo koneen ja siirtyä pikkuhiljaa iltapesun kautta sänkyyn lukemaan. Eilenkin nukkumaan meno venähti yli puolille öin ja aamulla oli tuskaisen kamalaa nousta sängystä. Onko ihan normaalia siirtää herätystä tunnilla? Ehh.. Muitta mutkitta: hyvää yötä, huomiseen!

10 kommenttia:

aini kirjoitti...

Oi mikä namisalaatti! Salaatit on erityisen hyviä kesällä:)

Mulla on kans kauhee lomanodotus päällä, ei tosiaan jaksais enää yhtään.. mut hyvä meille kaikille ketkä ollaan jaksettu jo koko kevät pakertaa, enää muutama päivä ja sitten koittaa vapaus! Ja onneksi vielä on juhannuskin välissä:)

Hyvää yötä!

Alma kirjoitti...

Aivan ihana salaatti tosiaan! Ja jaksamisia kesäloman odotteluun, sitten se palkitaan varmasti helteillä ja huumaavan herkullisella heinäkuulla!

Mari kirjoitti...

Minä katsoin että mikä ihmeen kierrepulla siinä lautasella on.. Ei se näytä kanelipullalta.. Miksi pulla on salaatissa? Vaan haa, se olikin kalaa! :)

UPEA tuo perjantain asu!
Aivan ihanan GIRLIE! :)

Anonyymi kirjoitti...

Lomaa odotellessa, 12 pvää kuulostaa ihan kohtuulliselta ;O) Tuli nälkä..

Chatrin kirjoitti...

aini: ei todella jaksais enää yhtään! ja kyllä se on melkeenpä päätetty, että ulkomaille on päästävä. Ainakin kun ulos katsoo... Ihanaa, kun sä pääset sinne Pariisiin!

Alma: kiitos jaksamisten toivotuksista, sitä tosiaan tarvitaan! toivottavasti tosiaan ne helteet tulee mun lomna myötä. viimeistään.

Marika: hahahah! :D kierrepulla salaatissa xD

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: oltiin samaan aikaan täällä :) nyt enää alle 12 työpäivää, jaksaajaksaa. jaksaako?
mullekin tuli nälkä ;)

E kirjoitti...

Saman verran päiviä meillä siis lomaan. Minäkin odotan niin kovasti ja töissä olo käy päivä päivältä tuskaisemmaksi, mutta kyllä se siitä. Kohta päästään kesälaitumille.

Chatrin kirjoitti...

Missy E: mä sekoan kohta, haluan niin paljon lomalle. mulla menee ihan järki töissä, en oikeesti jaksais enää YHTÄÄN! noh, 6 työpäivää juhannukseen. ehkä se auttaa vähän.

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Uuh, täällä toinen joka kaipaisi jo lomaa. Ja se loma alkaa vasta heinäkuun puolessa välissä... puuh.

Chatrin kirjoitti...

Päivi: 9 päivää töitä jäljellä, jihuu! Varasin ulkomaanmatkankin heti loman alkuun. Ihanaaihanaa. sullakaan enää kuukausi ja olet lomalla :) silloin toivottavasti paremmat ilmatkin. onneksi ei olla nyt lomalla, olis mennyt leffojen katseluks..