torstai 15. joulukuuta 2011

Ainiin, se matka

Elämäni on nyt täynnä kaikkea ja aikaa ihan joka asialle ei ole, kuten rakkaalle blogille. Uskon palaavani täysissä voimin takaisin tammikuun lopulla, Thaimaan matkan jälkeen. Sitä ennen on joulukiireet ja muut sellaiset, joten bloggailu on satunnaista. Tässä sillä välin katseltavaksi vähän Barcelonan kuvia, jossa käväisin lokakuun lopulla. Voikaa hyvin ihanaiset!

Matkan kohokohta: maailman parhaimmat 5 euron mojitot

7 kommenttia:

akissfromthepast kirjoitti...

hienot kuvat- mukavaa joulunaikaa sulle ja hyvät voinnit :D

Little M kirjoitti...

Ihania kuvia! Mäkin haluun vielä joskus Barcelonaan :) Ja mitä tulee bloggaamiseen, niin take your time, välillä hitaampi postaustahti on vaan hyvästä.

nooruska kirjoitti...

Aah siellä oli lämmintä ja valoisaa! Hyviä jouluja ja nähdään taas!

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: kiitos, sulle kans!

Little M: joo, en mä jaksa enää stressata bloggaustahdista. Mun elämä, mun harrastus, mun blogi, jota mä päivitän kun mä ehdin/jaksan/viitsin/haluan :)

nooruska: siel oli lämmintä ja valoisaa! yhyhyhyhyhyhyhyyy. Hyvää joulunaikaa, see you!

aini kirjoitti...

Aaa valoaaaaa!!!! Tää Helsingin eiku Mordorin eiku Helsingin pimeys on ihan kamala! Onneks on aina jotain mitä muistella tai odottaa, Thaimaan voimalla varmaan pärjäilee tän pahimman ajan, hope so! :)

Ja hyvää Joulua!

p.s. ihmisten matkakuvat on <3

June kirjoitti...

Voi, värikäs Barca!! Pidä älyttömän kivaa Thaimaassa, rentoudu, ja nähellään ensi vuonna - silloin päivä on jo aavistuksen pidempi. ;)

Chatrin kirjoitti...

aini: joulumielen etsiminen meni jo. Ei väkisin. Nyt ootan vaan Thaimaata. Vietetään (fiilistellään) joulua sit ens vuonna, hope.

June: Barcassa oli kevään tuntua. Yes, kohta Thaimaa, aion niiiin rentoutua siellä. Nähään ens vuonna!