torstai 22. joulukuuta 2011

Senaatin Hiili Kluuvissa


Pistäydyin tässä yksi päivä ystävän kanssa glögillä, niin kuin joulun alla on tapana tehdä. Pistäytyä glögillä.

Pyörimme uudessa Kluuvissa ja päätimme testata ylimmässä kerroksessa olevan Hiili bar&bistron. No, ei olisi kannattanut. Paikka oli makuumme aivan liian fancy. Tilasimme tiskiltä terästetyt glögit. Baarimikko sanoi, että menkää vaan istumaan, meidän täytyy lämmittää lisää glögiä. Kävimme istumaan ja toinen baarimikko tuli heti perään kysymään voiko hän viedä takkimme narikkaan. Sanoin siihen, että olemme tässä vain ihan hetken. Ei auttanut, vaan takit oli annettava narikkaan, 2,50€/kpl. Sinänsä outoa, että vieressämme ollut sekalainen seurue sai kyllä pitää takit vierellään... Sitten jäimme odottamaan glögejä. Odotimme, odotimme, odotimme, kunnes vihdoin ne tuotiin pöytään. Aika perus kokoiset lasit (2–2,5 dl?). Ei ollut kovin hyvää. Rusinatkin maistui oudolle. Juomat maksettiin vasta lähtiessä, 6,50€/lasi. So not worth it. Muilla vastaavia kokemuksia?

4 kommenttia:

aini kirjoitti...

Höh, narikkamaksut ymmärtää vielä jos menee koko illaks baariin tms, mut jos glögipiipahduksellakin peritään maksu niin hohhoijjaa. Siinähän tuli liki kymppi hintaa yhdelle glögilasille!

Kluuvi on ihan komeaksi puleerattu, mutta todellakin ihan liian fancy niinku sanoit, ei tee mieli jäädä sinne yhtään "viihtymään". Sama se Kiseleffin symppis talo remontin jälkeen on aivan paska suoraan sanottuna, eikä siellä kyllä ihmisiäkään juuri koskaan ole.

AnneVee kirjoitti...

No huh, jo on glögillä hintaa! Eipä tarvii tuotakaan paikkaa testailla.

UrsulaB (filmitahti.fi) kirjoitti...

Whoot, kiitti varoituksesta. Eipähän tarvii tonne mennä..

Chatrin kirjoitti...

No joo, siis kello oli ehkä kahdeksan illalla, et totah. Voi hitsi, Kiseleffillä en oo viel käynykään. Engelissä vois pistäytyä...

AnneVee: no on, tosin terästetty, mut silti. Pläh.

Ursula: Voin sanoa, että ei taida olla sunkaan tyylinen mesta... Ainakaan ton yhden kokemuksen perusteella.