keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Funny thing happened

Hassu juttu tapahtui, erittäin järkyttävän kummallisen hassu. Vielä vähän aikaa sitten INHOSIN bändiä nimeltänsä Muse. Syytän itseni lisäksi radiota. Olin aikaisemmin kuullut heiltä oikeastaan vain biisin Time is running out (josta en pidä vieläkään) ja sen perusteella tehnyt johtopäätökseni koko tuotannosta. Big mistake.

Kiitos Riehulle. Hänen blogistaan luin aikoinaan biisistä Blackout ja kuuntelin youtube-pätkän. Tuo kyseinen kipale sai minut alkamaan lämmetä koko yhtyeelle. Tulin toissa viikolla eräs ilta töistä kotiin ja *bling*, minun oli pakko laittaa Spotifysta soimaan Blackout, sitä kuuntelin kolme-neljä kertaa putkeen, kunnes päätin kuunnella myös muita biisejä. Mistä olenkaan jäänyt paitsi! Lemppareita on ihan hirveästi, kuten Dark Shines, Sunburn, Showbiz, Unintended, Space Dementia, vain muutaman mainitakseni.

Kreikan lomalla kuuntelin iPodistani pelkkää Musea ensimmäiset kuusi päivää. Viimeisenä päivänä kuuntelin sitten vähän muitakin bändejä, etten saisi Muse-yliannostusta.

Loppuun vielä yksi eniten kuuntelemani kipale: Endlessly


Oletko sinä joskus inhonnut jotain bändiä, josta nykyisin pidät?

4 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

No huh! Endlessly ei oo edes mikään hitti joten aika hyvä yhteensattuma tää biisi. Joo, tätä me hoilattiin ja edelleenkin hoilataan usein autossa, toki muitakin biisejä, mutta tää on klassikko. Hauska biisi! :)

Riehu kirjoitti...

Niin ja onnittelut että oot päässyt maailman parhaan bändin makuun! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hahhaa, koukkuun jäit ;O)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: no niin onkin hyvä yhteensattuma:) ja kiitos itsellesi.

Mikaela: näin pääs käymään. Sain juurin uusimman levyn käteeni ja kuuntelen sitä paraikaa.