maanantai 21. kesäkuuta 2010

Kyllästyttää

Olen alkanut kyllästyä pukeutumiseeni. Tähän vaikuttaa oikeastaan kaksi asiaa. Toinen on se, että kesä on kylmä ja joka päivä päällä on oltava housut ja pitkähihainen paita. Ja toinen on se, että en mahdu farkkuihini.

Haluaisin kovasti pukeutua farkkuihin, t-paitaan ja huiviin, mutta turha kuvitellakaan. Kokeilin viimeksi viime viikolla päälleni yksiä farkkujani ja sain ne kiinnikin, mutta tursuilevat ja pursuilevat jenkkakahvat ei ole mielestäni kaunista muotia, saatika sitten hyväksi verenkierrolle.

Päälläni on ollut joka päivä viimeiset pari viikkoa leggarit/sukkahousut ja pitkä paita, hohhoijaa. Näissä kuvissa edustaa surullisen kuuluisa huivi. Olen pessyt sen nyt kaksi kertaa. Vienon kalanhajun erottaa vieläkin, mutta uskoisin että seuraavan pesun jälkeen koko episodi on muisto vain.

Mukavaa viikon alkua!
Tulossa myös iloisempaa postausta.

4 kommenttia:

Missy E kirjoitti...

Mulla on ihan sama juttu. En edes muista koska viimeksi olisin potenut näin pahaa vaatekriisiä. Haluaisin kulkea tällä hetkellä vain ja ainoastaan rennoissa tuulihousuissa ja lenkkareissa (tennareissa). Siis oikein kunnon junttina. Kaikki muu tuntuu puristavalta ja ahdistavalta.

Nooruska kirjoitti...

Vaatteet kyllästyttää täälläkin! Ja farkkuasia on samalla mallilla.

koeta liottaa huivia etikka vesi seoksessa puol tuntia ennen pesua jos hienhajukin lähtee niin miksei kalan!

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Minä haluaisin jo laittaa jotain kesävaatetta päälle, mutta joka aamu lämpömittari saa vetämään farkut jalkaan... Lisäksi meidän toimistolla on niin kylmä, että aina pitää olla jotain pitkähihaista mukana. Pöh. Tämä Suomen kesä on niiiin lyhyt :(

Chatrin kirjoitti...

Päivi: kesä ois kiva. tänään ehkä hiukan lämpimämpi päivä, mutta eipä tälläkään hetkellä paista aurinko :/ takki ja huivi päällä varje dag.