perjantai 4. kesäkuuta 2010

Viikon ilostuttajat

  • nuori sellistipoika soitti Musea metroasemalla (The Recistance, annoin rahaa)
  • noin kuusi vuotias poika silitti ensin Kerttua, sitten Pupua ja Kerttua yhtä aikaa ja sanoi innostuneen kaihoisasti "nyt mä silitän niitä molempia, ai että!"
  • ilmeisesti silmiä siristäessä näytän siltä kuin hymyilisin, koska eräs 'laitapuolen' mies tokaisi minulle: "ihana, kun sä hymyilet. Kiva nähdä!" Ja siis oikeasti siristin silmiäni, koska aurinko häikäisi, en todellakaan hymyillyt
  • sain töissä pari lahjusta: Globe Hopen Kivimies ostoskassin (joka on tehty jostain Hesarin vanhasta lakanasta) sekä maustepussin tuliaisena Italiasta (molemmat kuvissa)
  • sain viettää ihanat kaksi vapaailtaa kotosalla ja ohjelmaani kuului mm. parvekekukkien ja yrttien istutusta, korujen tekoa, saunomista, pakollisia kotihommia ja maukkaita salaatteja sekä paljon lakua
  • työviikko meni nopeasti ja sen kruunasi käynti kampaajalla. Ja kampaajakäynnin kruunasi tarjotun suklaakakkupalan sekä skumppalasillisen lisäksi se, että pääsen vielä kerran oman kampaajani hoiviin ennen kuin hän jää äitiyslomalle! Kiitos peruutuksen joka tuli tänään, samaan aikaan kun istuin tuolissa käsiteltävänä.
  • huomenna pääsen Ikeaan
  • ja saan lisää omaa aikaa, sillä Mies lähtee Ikean reissun jälkeen ystävänsä kolmekymppisille toiseen kaupunkiin ja jää sinne yöksi. Jesjes!
Miten teidän viikkonne on sujunut?

6 kommenttia:

Missy E kirjoitti...

Tuollaiset pienet asiat on parhaimpia ilostuttajia. Kerron blogissani mitä paskaa oman viikonlopun aloitukseen on kuulunut.

Marika kirjoitti...

Jotenkin tosi kiva tämä postaus, Marika tykätä! :)

Tällä viikolla on ollut vihdoinki sateetonta niin kummasti kulunut aikaa ihan vain ollessa pihalla - ja tietysti leikkaamalla nurmikkoa, sitähän meillä saa tehdä jatkuvasti.. :)

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Hyvän mielen juttuja :) Minä juuri aloitin oman aikani - ja minulla on sitä yli viikko! Muu perhe nimittäin lähti reissuun anoppilan suunnalle ja minä jäin yksin kotiin (töissä pitää olla ensi viikko niin en päässyt mukaan) :)

Marge kirjoitti...

Tykkään! Kivoja asioita. PIenistä jutuista koostuu mukava viikko! :)

Riehu kirjoitti...

Kiva lista, voi loisto tuo eka, hyvä ku annoit rahaa. :)

Chatrin kirjoitti...

Missy E: olin eilen poissa blogeista, mutta kohta luen kaikki läpi

Marika: minäkin tykätä. mukavia asioita :)

Päivi: jihuu! hyvä se on itse kunkin viettää välillä omaa aikaa. Pidä hauskaa!

Marge: näin on!

Riehu: oli tosi kiva yllätys paskan työpäivän päätteeksi. Ajattelin ensin, että onko tämä tottakaan, mutta kyllä siellä Recistance soi :) Pakko oli antaa rahaa. Poika oli ehkä 17v.