torstai 26. elokuuta 2010

Viime yönä näin unta

Viime yönä näin unta, että kuvasin jännityselokuvaa, jossa vastanäyttelijäni oli Adrien Brody, ja jonka kanssa minulla oli suutelointikohtaus.

En tiedä mistä nämä uneni aina kumpuaa. Olen nähnyt unta, jossa olen ollut lämpimissä tekemisissä Ville Valon ja Aleksi Sariolan kanssa. Erikseen, totta kai. Kumpaakaan henkilöä en voinut sietää ennen näkemiäni unia. Kuitenkin unien jälkeen aloin fanittamaan Villeä ja sietämään Illiä...

Adrien Brodysta olen kyllä aina pitänyt, mutta en siinä mielessä. Uni avasi silmäni uudella tavalla. Onhan se aika söpö.

1, 2

10 kommenttia:

Missy E kirjoitti...

Unet ovat joskus aika hämmentäviä.
Kerran näin unta, että Rootsin Black Thought oli poikaystäväni. Nam, kelpuuttaisin irl myös. Koskakohan unelmieni mies Common tulee uniini.. Toivottavasti ei koskaan, tai aamulla on todella todella vaikea nousta sängystä. =)

aini kirjoitti...

Hehee, mä nään kans aina ihan omituisia unia, yks yö näin unta et olin Donald Trumpin trophy-wife yääk ja mua iljetti pitää sitä kädestä, muistan vielä kuinka sen käsi oli semmonen ällön pullea. Heräsin ennekuin mitään kädestäpitämistä kamalampaa tapahtui:DD

Siis mulle käy usein noin että kun oon illalla kattonu jotain leffaa/ohjelmaa niin nään yöllä samanaiheista unta.. oispa vaan munkin unessa ollu vaikka Colin Firth eikä Donald Trump. Aika epistä mun mielestä!

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Herkullinen uni :)

Silloin tuollaiset on hankalia, jos vastaavaan uneen sattuu mukaan joku oikean elämän ihminen. Siis sellainen, jota muuten ei pidä mitenkään hottiksena, mutta joka jostain syystä tulee siihen uneen... ja sitten sen unen jälkeen on jotenkin hankala osata suhtautua ihan neutraalisti sellaiseen, jonka kanssa unissaan on peuhannut ;-) onneksi sitä ei tiedä kukaan muu!

Chatrin kirjoitti...

Missy E: :D mä olen kans ihmetellyt, että miksi ne beibsit mitä tosi elämässä ihannoi ei tule uniin?

aini: toi ällönpullea yksityiskohta on ihan parasta :D mahtava uni. onneksi heräsit kuitenkin hyvissä ajoin ;)

Päivi: jep, tällaistakin on tapahtunut. hämmentävää...

Riehu kirjoitti...

Hauska juttu! Mut toi brodyhan on söpö. :)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: jep ;) Brody on söpö. Sillä ei ainakaan oo pientä nenää ;)

Marika kirjoitti...

Aika jännä. Minullekin on nimittäin käynyt juurikin tuolla tavoin, että en ole voinut sietää jotain henkilöä, mutta nähtyäni unta kyseisestä ihmisestä, olenkin herättyäni alkanut pitämään. Se on oikeastaan aika omituista, että mitä tuolla pääkopassa oikein tapahtuu.. :)

Yksi ihan legendaarisin uni joka mieleen tulee on, uni Jari Sillanpäästä. Voi hyvänen aika se oli musta ennen niin kuvottava. En edes tiedä mikä siinä oli niin kuvottavaa, mutta suoranaisia inhonväristyksiä koin aina kun sen näin jossain.

Sitten näin unta jossa tapasin Sillinpään ja se oli unessa tosi mukava heppu. Aamulla heräsin ja totesin että sehän on ihan kiva heppu. En ole sen jälkeen sitä inhonnut! :D

Chatrin kirjoitti...

Marika: juuri näin! :D hassuja juttuja... kiva kuulla, että sullekin on käynyt samoin.

Anonyymi kirjoitti...

Jos nyt pitää unia nähdä niin Brody on kyllä äärettömän hyvä "kohde" ;O) Olen ehkä jopa vähän kateellinen..

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: jes, ihana saada sut takas sieltä lomalta!