maanantai 16. elokuuta 2010

Keekoilua

Edellisen postauksen vastapainoksi kepeää keekoilua raskauslörttömekossa. (ei, en ole raskaana)

Tuo on aivan ihana mekko, jos sitä nyt sellaiseksi voi kutsua. Se on todella pehmeä ja löysä, eikä purista mistään (kuten varmaan kuvasta huomaa).

Olen ennen käyttänyt sitä vyön kanssa, mutta oikeastaan se on paljon kivempi liehuessaan valtoimenaan.

Sinisiä ja mustia raitoja, mä tykkään.

Vasemmalla kuvassa näette Ikean mustan rotan. Pupulla on niitä myös kaksi harmaata ysilöä ja ne on Pupun lempilejula. Kerttu tykkää vaan palloista.

10 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

On ihana lörttöpaita. Mä oon aiemmin tunkenu jokaiseen vähänkin lörpöttävään paitaan tai mekkoon vyön, mutta pikkumyymekko innosti mut vyöttömyyteen, oikeastaan se oli paljon kivempi ilman (mitä sitten jos näytän siinä 7 kk raskaalta tai muumilta?)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: no mä huomasin kanssa, että yhtäkkiä oon jättänyt vöitä vähemmälle, enkä oikeastaan edes tiedä miksi? en nyt muista mitä muuta mulla oli tässä yks päivä päällä, mutta sillonkaan no belt. Ja tänään on tää ruudullinen vihree Objectin mekko (jos muistat) and no belt! olikohan se vaan joku ohimenevä trendi?

Pikku-Myy mekossa tulee näyttää Pikku-Myyltä eikä sitä kuulu hirttää vyöllä. piste.
ja eipähän tarvii löysätä vyötä syömisen jälkeen ;)

Marika kirjoitti...

Sun linssilude on tuossa ekassa kuvasa vähän väsyneen näköinen! :D

I'm Lacking kirjoitti...

Mulla on tommonen vähän vastaava mutta mustana. Olis kiva löytää tommosia enemmänkin.

Tincali kirjoitti...

Kiva mekko! Joskus tuon tapaista toppia kokeillessani kysyin hanilta, että näyttääkö tämä siltä kuin olisin raskaana. Vastauksena tuli, että jos näyttää, niin onpahan jotain mitä pitää siinä vaiheessa. Mikä se vastaus oli? :DD

Chatrin kirjoitti...

Marika: linssilude alkaa varmaan jo tottua mun poseerauksiin ja torkuttaa kiltisti kunnes lopetan :)

I'm Lacking: mäkin haluisin omistaa noita enemmän. tuon ostin aikanaan Tukholman Topshopista, Suomessa en ole vastaavia nähnyt ;/

Tincali: eikä, miehet on joskus niin outoja ;)

aini kirjoitti...

Ihanan rento mekkonen!

Meillä koira repii kaikki lelunsa rikki, noita rottia on ostettu useampikin ja niistä on vaan "nahkat" ja irtonaiset hännät jäljellä:D Teillä leikitään sentään sivistyneesti! Mä oikeesti niin inhoan niitä pehmolelujen riekaleita joita on aina ympäri kämppää, mut kai koirilla on pakko lelujakin olla.. parempi lelut ku pöydänjalat:D

Chatrin kirjoitti...

aini: kiva, että säkin tykkäät =)

no mä voin kuvitella, että teidän koiralla ei pysy mikään lelu ehjänä. Meidän hurtilla kun on vähän koko eroa ;) ja todellakin parempi lelut, kun huonekalut!

I'm Lacking kirjoitti...

Mä ostin tuon omani joskus KappAhlista, siinä oli pienillä naruilla kiinni joku paita josta en tykännyt yhtään. Sen sai onneksi helposti irti.

Chatrin kirjoitti...

I'm Lacking: aa, no sä olit kätevä. mä en varmaan olis nähnyt metsää puilta ;)