tiistai 5. lokakuuta 2010

Parhaat telkkarissa

Kesällä en seurannut telkkarista yhtään mitään, mutta näin syksyä piristämään on tullut muutama seuraamisen arvoinen sarja.

Uusin tuttavuus on Nurse Jackie. Mustalla huumorilla kukoistava komediasarja on kolmen jakson perusteella erittäin paljon mieleeni ja olen iloinen, että Jenkeissä suunnitellaan jo kolmatta tuotantokautta.

Nurse Jackie on erilainen sairaalasarja, jossa seurataan lääkeaddiktin sairaanhoitajan arkea töissä ja kotona. Päätähtenä loistaa Edie Falco.

Nelosella maanantaisin klo 22 ja uusinnat keskiviikkoisin 23:45.

Alkuperäinen Tyra Banxin Huippumalli haussa (America's Next Top Model) ohjelman kymmenes tuotantokausi pyörii niin ikään Nelosella, maanantaisin kahdeksalta. En näköjään kyllästy Huippumalli haussa -sarjoihin ikinä. Katson myös Australian, Britannian ja Suomen Huippumalli haussa, jos vain satun kotona olemaan, kun sarjat pyörii telkkarissa. Paras näistä kaikista on silti tämä alkuperäinen Amerikan versio.

Nelosella maanantaisin klo 20.00


Kaiken maailman muodonmuutosohjelmat ovat suurta herkkuani ja siispä hypin riemusta, kun sattumalta bongasin toissa viikolla kanavasurffatessani Dieetit vaihtoon (Supersize vs. Superskinny) toisen tuotankokauden ekan jakson.

Jokaisessa jaksossa yksi (sairaalloisen) lihava ja yksi (sairaalloisen) laiha isketään saman katon alle he vaihtavat ruokavalioitaan viideksi päiväksi. Ruskeasilmäinen lääkäri Jessen valvoo ja opastaa molempia osapuolia terveellisempään elämään. Talossa olon jälkeen potilaat menevät koteihinsa 12 viikoksi ohjeiden kera ja tulevat sen jälkeen takaisin talolle tapaamaan toisensa ja mittaamaan tuloksia.

(Haaveilin vielä joku aika sitten ravitsemusterapeutin ammatista, joten siksi kai tämän tyyppiset ohjelmat ovat mielestäni niin mielenkiintoisia).

Subilla torstaisin klo 21.00

8 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Nurse Jackie on mainio, viel kun muistas kattoo.
Huippumallia en muista kattoo ku et oo muistuttamassa...niin ja mullahan on sillon keramiikkaa. Nimim. en vieläkään omista mitään tallentavaa vehistintä...

bubble kirjoitti...

Mäkin tykkään tollasista lihava/laiha-ohjelmista jostain syystä :D Ehkä just siksi että mua kiinnostaa kaikki terveysjutut aika paljon. Sinänsä ironista, oon aina vihannut terveystietoa koulussa. Ja liikuntaa. Ja söin mitä sattuu. Vanhempana viisastuu kai.

En silti oo nyt kattonut mitään näistä ohjelmista. ANTM'a piti alkaa seurata mutta totesin, että sitä samaa se on mitä aina enkä nyt jaksa.. Tulee sieltä tv'stä kuitenkin niin paljon muutakin. Tosi paljon itseasiassa, yleensä en seuraa telkkaria kauheesti mut nyt tulee kaikenlaista kivaa ohjelmaa! Vampire Diaries, Dawson's Creek, Dance, Fringe, True Bloodkin vielä vähän aikaa sitten.. Plus kaikki leffat toki :)

bubble kirjoitti...

Niin, ja blogissani on sulle tunnustus :)

Tincali kirjoitti...

Nurse Jackie on jäänyt katsomatta, vaikka siitä pari tuttua kohkasi. Huippis taas pyörii usein katsontalistalla.

Dieetit vaihtoon on myös tuttu ainoastaan mainoksista. Olet nähnyt niitä tuloksia eli ovatko osanottajat lihoneet/laihtuneet sarjan aikana?

Mikaela kirjoitti...

Glee Glee Glee!!!!! Kohta on sullakin pauhattavaa, jos et sarjaa ole jo nähnyt, se on huippu ;O)
Itsekin katson Nurse Jackie:ta, Falco tekee aina kaiken ärsyttävän hyvin.. Dieetit vaihtoon on horros-storyja elävästä elämästä ja siitähän mä tykkään..

Chatrin kirjoitti...

Riehu: mulla menee nurse jackie boxille ja katselen sitten viikonloppuaamuna vasta :) hitsit, kun en ole sua enää huippiksista muistuttamassa, ja keramiikkakin vielä. Teidän pitäis saada joku nauhoittava laite.

bubble: mä olen kanssa aina vihannut terveystietoa ja liikuntaa koulussa :D vanhempana viisastuu, indeed.

ja kiitos tunnustuksesta, olen iloinen :)

Tincali: kyllä ne on lihoneet ja laihtuneet sarjan aikana ja muutenkin sillälailla kokeneet valaistuksen ;) erittäin mielenkiintoinen sarja kokonaisuudessaan.

Mikaela: no arvaa ootanko Gleeta! kivaa, että se kohta alkaa!

bubble kirjoitti...

Aaaaa koska se Glee alkaa?? Menee munkin tuijottelulistalle ehdottomasti!

Chatrin kirjoitti...

bubble: Glee alkaa 16.10. klo 20 Subilla :)