keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Napapiirin sankarit

Dome Karukosken hulvattoman hauska komedia Napapiirin sankarit tulee ensi-iltaan tulevana perjantaina 15.10.

Kuten on tullut selväksi, en yleensä perusta suomalaisista elokuvista. Tämä oli kuitenkin oikeasti viihdyttävä pätkä, jonka katson mielelläni joskus uudestaan.

Puolitoistatuntisen aikana sai nauraa useammankin kerran ja kerran-pari meinasin jopa tikahtua nauruun. Jossain kohtaa saatettiin mennä huumorin kanssa jopa vähän yli, mutta nehän on makuasioita..

Rooleissa viihdyttävät Jasper Pääkkönen, Pamela Tola, Kari Ketonen ja minulle tuntemattomat Jussi Vatanen ja Timo Lavikainen. Huiput roolivalinnat! Hyvä Dome.

kuvat Finnkinon sivuilta.

5 kommenttia:

Ilmapallomatka kirjoitti...

Piti käydä katsomassa tämä r&a:ssa muttei sopinut aikatauluihin. Nyt kun tulee isoihin teattereihin voisikin käydä katsomassa. Traileri ainakin on hauska :)

Tincali kirjoitti...

Tämä kiinnostaisi. Saisikohan sitä tässä joskus taas itsensä teatteriin asti. Mainospätkät tästä ainakin vaikuttivat mielenkiintoisilta.

Chatrin kirjoitti...

Ilmapallomatka: mä pääsin näkemään tämän ilmaiseksi ennakkoon, hyvä niin, muuten en olis varmaan tätä kattonutkaan, tai ainakin oottanut että tulee dvd:lle.

Tincali: anna mennä vaan, sai kyllä nauraa.

Riehu kirjoitti...

Mä en yleensä tällasista suomalaisista komedioista niin välitä tai ainakin isot ennakkoluulot, mutta tän traileri vaikutti oikeesti siltä että haluaisin nähdä tän. odottelen dvd:lle. :)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: hauska on kyllä. heti alusta asti :)