perjantai 8. tammikuuta 2010

So it happens

Ystäväni Keke ja Viltsu Englannista ovat kyläilemässä Suomessa ja heidän lentonsa piti lähteä eilen takaisin Englantiin, mutta se olikin peruttu. Runsaan lumentulon takia liikenne Englannissa on ylipäätään aivan sekaisin. Saan siis nauttia ystävieni seurasta näillä näkymin ensi tiistaihin asti, ei harmita ollenkaan!

Sain heiltä aivan ihanan joulu&synttärilahjan! Keltainen muumimuki (mikä onkin ollut toivelistalla), Aarikan söpöt sydänkorvakorut sekä Aallon kokkailuapuväline.

Mukissa koreilee Niiskuneiti.

Ehkä muistatte kuinka en voi vastustaa sydämen muotoisia asioita, joten korvikset ovat ihan perfect. Lisäksi niissä on pirteät vihreät puuhelmet.

Aallon kokkailuapuväline on tarkoitettu käytettäväksi esim. kattilan ja kattilan kannen väliin, jolloin kansi ei lämähdä höyrystä kiinni ja kiehu yli.

Eilen kaupassa haikailin tulppaanien perään, joten Mies halusi ostaa minulle nipputarjouksessa olleita tulppaaneita 30 kpl. Kauniin ja ihanan runsaan kimpun niistä saikin aikaiseksi.

Tulppaanit ovat yksiä lempikukkiani ja pyrinkin ostamaan niitä kotiin joka talvi ja kevät.

Keittiön pöydällä komeilee tällainen kynttilä-mansetti viritelmä. Nuo mansetin marjat ovat syötävän söpöjä!


Meillä muuten nettiyhteys halusi myös viettää Loppiaista, eikä ole suostunut toimimaan siitä lähtien. Vikapalveluun on otettu yhteyttä ja tässä jännätään, että saadaanko netti toimimaan viikonlopuksi vai ei. Netittömyys on kyllä kamalaa, mutta onneksi töissäkin voi bloggailla. -hih-

8 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Olipa sopivat lahjat sun kaveri keksinyt. Selvästi tuntee sut hyvin!:) Netittömyys, hui, se olis kamalaa.:/

Keke kirjoitti...

Tulppaanit on ihania....hyvä nimi ystävälläsi=)hihih..nyt meen kattoo sen hiuspostauksen jonka oon missannu..onneks vinkkasit siitä=)=)!!!

Riehu kirjoitti...

Mies oli ihana! :) tulpsut siis kans!

Kaitaliina kirjoitti...

Mä halusin myös tuollaisen kattilan kannen "pitäjän". Olisi niin kätsy riisin keitossa, ei tarvitsisi aina asetella kantta ja pelätä, et koska se poksahtaa paikoilleen ja vesi alkaa kiehua yli. Eikä se vie paljoa tilaa.

Marika kirjoitti...

Yritin eilen jättää viestiä, mutta täällä oli jokin ihmeen yhteyshäiriö ja ei antanut jättää viestiä. Ei kai sulla ole jokin Marika-suodatin päällä? :)

Tuota mukia kovasti ihailin! Minäkin olen joskus ajatellut että keräisin muumimukeja, mutta en oikeastaan tiedä mihin ihmeeseen ne mahtuisi täällä. Pitäisi heittää jotain muita laseja/mukeja pois, että saa uusia tilalle.. Vähän ahdasta :)

Chatrin kirjoitti...

Alma: Lahjat oli tosi mieluisat. Korviksista tulee uus kestohitti ja iltatee nautitaan keltaisesta muumimukista =) Meidän netti ei toimi vieläkään, mutta onneksi jollain naapurilla on suojaamaton nettiyhteys, sitä käytämme hyväksi ;)

Keke: Keke on hyvä nimi kyllä ;)

Riehu: oon kuvannu tulpsuja ihan kybällä eilen ja tänään, ne on niin kauniita.

Kaitaliina: marssi iittala-kauppaan, siellä on erilaisia, eikä maksa paljon! :)

Marika: Heh, ei ole Marika-suodatinta päällä, mutta blogger kyllä toisinaan tökkii.

Ala ihmeessä keräämään! On helppo vinkata lahjaideaakin tutuille. Kyllä ne sitten jostain paikkansa löytää. K voi vaikka nikkaroida sulle hyllyn, ihan niitä varten =)

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten ihania !

Chatrin kirjoitti...

SuurellaSydämellä: kyllä vaan =)