perjantai 29. tammikuuta 2010

I call this sickness – Evidence #2

Kun on aiheeseen päästy käsiksi, niin jatketaan vielä vähän.

Mihin tyttö tarvitsee näin monta hupparia?

Kuvasta itseasiassa puuttuu yksi, pesussa oleva harmaa, froteinen huppari, mutta ei anneta sen haitata.

Viime vuoden puolella karsin jo osan, mutta omistan silti 19 hupparia/collegea. Mitä järkeä? Ja voin kuule kertoa, että noista vaan harva on käytössä.

Oli ihan fiksua tehdä vaatekaapin kartoitusta, sillä nyt ainakin tiedän, että en tarvitse enää yhden yhtä hupparia, vaikka löytyisi kuinka söpö yksilö tahansa.

Taidan tehdä seuraavaksi saman t-paidoille, sitten neuleille, sitten farkuille jne... Tiedän, että omistan varmasti ainakin 30 teepparia ja 20:t farkut. Ja kuinka usein käytän niitä? Niinpä...


3 kommenttia:

vippe kirjoitti...

Mä oon taas viime aikoina tajunnu kuinka vähän mulla onkaan huppareita! Siis ihan pari ja nekin on jotain tallirytkyjä :D Haluaisin jonkun kivan perusmustan, minkä vois pukea päälle kun on ruma-päivä...

Toi vaatekaapin karsinta on oikeasti tosi hyödyllistä ja mun mielestä ainakin terapeuttista :D Sit voi karsia reilusta ja tietää paremmin mitä tarvii oikesti ja mitä ei todellakaan!

Kaitaliina kirjoitti...

Mä tein vaatekaapin tyhjennyksen ennen joulua, tuntuu että voisi tehdä sen keväällä uudestaan, vieläkin kriittisemmin. Terapeuttista puuhaa.

Chatrin kirjoitti...

vippe: on joo aika terapeuttista ja silmät aukaisevaa. Pitää inventoida koko vaatekaappi..

Kaitaliina: mäkin aina välillä tyhjentelen, mutta en näköjään tarpeeksi rankalla kädellä. Mun on parempi tehdä tuo osa-alueittain, niin ei lopu puhti kesken kaiken :)