tiistai 5. tammikuuta 2010

The Hair

Olisin halunnut käydä kampaajalla jo ennen joulua, mutta vakikampaajallani ei ollut aikoja. No sitten ollaan soiteltu hänen kanssaan ristiin ja rastiin, kunnes vihdoin eilen sain hänet langan päähän ja vaihtoehtona oli aika tänään klo 13:30, sillä seuraava ilta-aika olisi ollut vasta 22.1. No, en todellakaan voinut odottaa enää melkein kolmea viikkoa tämän juurikasvun kanssa, joten livahdin töistä puunattavaksi pariksi tunniksi. Valitettavasti jouduin mennä vielä takaisin töihin, mutta ei siitä sen enempää. Tässä tämä kuontalo nyt sitten olisi.

Näytän ehkä tyhmältä nuuskiessani kaulahuiviani, mutta minkäs teen.

Että tuollainen sitten. Nyt sitä on käsitelty niin rankalla kädellä, että ensi kerralla taidetaan jättää raidat väliin ja värjätä vain tyvikasvu. Ellen sitten haluakin jo tummempaa sävyä, you never know.

11 kommenttia:

MissB kirjoitti...

Oooo mikä väri!! Ihana!
Minäkin olen miettinyt totaalista vaalentamista (tumman ruskeat) mutta jotenkin en sitten kuitenkaan uskalla..
Hitsi, jokohan uskaltaisin kampaajalta ensi kerralla kysäistä miten tuo onnistuu.

Alma kirjoitti...

Tosi tosi nätti väri. Sellainen lämmin ja kirkas. Kannatti varmaankin.:)

Kaitaliina kirjoitti...

Tosi kaunis luonnollinen väri. Mielestäni on ollut kiva keväällä vaalentaa ja syksyllä tummentaa (paitsi nyt blondina jo 2v putkeen). Ärsyttää vaan, kun vaalenuksen pitää rasittaa hiuksia. Kampaaja saa hyvin myytyä syvähoitoa pesun yhteydessä:)

Chatrin kirjoitti...

MissB: tattis. vaikka taitaa valokuva vähän vääristää. Ei mielestäni ole ihan noin punasävytteinen. Tätä on vaalennettu asteittain, pelkillä raidoilla. En halunnut tehdä tummanruskeen tukkaani värinpoistoa, joten pikkuhiljaa ollaan lisätty enemmän ja enemmän raitoja. Pitkä prosessi, mutta kyllä se kesään mennessä on sellainen kuin haluan :)

Alma: juu, kyllä tämä on taas lähempänä sitä mitä haeskelen.

Kaitaliina: no näinhän se on, että rankat käsittelyt (vaalennukset) rasittavat hiuksia turhan paljon. Tummalla tukalla (joka on myös oikea värini) ei ole koskaan ollut ongelmia hiusten kunnon kanssa, mutta nyt tämä on kyllä aikamoinen koppura. Ehkä jos ei seuraavaksi tarvitsisi värjätä niin tummaksi, niin vaalennuskin onnistuisi helpommin. Esim. suklaanruskeasta on varmaan parempi, iisimpi ja hellempi lähteä vaalentamaan, kuin mustasta :)

M kirjoitti...

tummat ne muuttuu blondeiksi ja blondit tummiksi :)

Marika T. kirjoitti...

Kiva väri! :)

Chatrin kirjoitti...

M: vaihtelu virkistää ;)

Marika: kiitti, mäkin tykkään.

Riehu kirjoitti...

Se näyttää ihanan kultaselta, hiano!

Chatrin kirjoitti...

Riehu: huomen näät livenä :)

Keke kirjoitti...

Kivaa ku teit postauksen hiuksistas=)=))Ja tosi nätti väri!!Ja näyttää niiiin hyväkuntoisilta! Aika paljon on vaalentunu kyllä siitä tummasta. Mä tykkään tuosta väristä..!!!

Chatrin kirjoitti...

Keke: kiitos paljon ja kiitos myös postausideasta. Hiusten hyväkuntosuudesta en tiedä, mutta kiva jos edes näyttävät siltä. Yritän hoitaa niitä hyvin :)