perjantai 15. tammikuuta 2010

Mistä näitä asukuvia oikein tulee?

Joo joo, tiedän, vanha vitsi tuo otsikko, mutta oli ihan pakko.
Tässä nyt vähän erilaista asukuvaa. Kokeilin tehdä niitä paljon puhuttuja kollaaseja. Ja nämä ovat parhaimmat tulokseni tältä erää. Kuvien taustalla komeilee ihana kaulaliinani.


Minusta on hauska näyttää myös epäonnistuneita kuvia, niissä on jotain hauskaa. Katsokaa nyt tuota keskimmäistäkin, I believe I can fly.... Kamera osaa ihan itsekin välillä tallentaa hauskoja hetkiä, kiitos 10 sekunnin itselaukaisijan. Viimeinen kuva on ns. turva-asento. Kädet taskuun ja rento meininki, ihan lungisti tässä vaan.. ja *näps*.

Päällä Objectin hamehommeli, jossa henkselit ja edessä vetoketju kiinnitys. Lisäksi kahdet taskut molemmin puolin ja vetonauhat, mitä ikinä niillä sitten tekeekään. Voin vaan kuvitella miltä tämä peffa näyttäisi jos noihin taskuihin tosissaan laittaisi jotain. Ihan kuin ei olisi lantio jo muutenkin tarpeeksi leveä. Tästä vaatekappaleesta tulee mieleeni parturi-kampaajien työkaluvyöt.

Hamehommelin alla on perus trikoopaita Bershkasta, sukkahousut Onlysta, kengät taas samat Nilsonilta, vaaleanlila kaulahuivi Vilasta ja neuletakki Vero Modasta. Eli jälleen kerran kaikki kangaskappaleet Bestseller maahantuojalta. Surprise, surprise.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi olis vähän niinkuin gootahtavaa tyyliä jopa. Näyttää hyvältä ;O)

Riehu kirjoitti...

mun suosikki on....tadaa, i believe i can fly-asento! yllättävää sinänsä...ja kiitti vaan, nyt se karmee biisi alko soida tietenkin päässä.

Kaitaliina kirjoitti...

Aloi naurattaa tuo "i belive"-asento, se on just sellanen. Tai ehkä sittenkin titanikin Rose, joka leffassa on laivan keulassa Jackin kanssa (sun kohdalla ilman Leaonardoa). Eli lisää hauskoja asukuvia=)

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: no ainakin väritykseltään gootahtaa ja tattista paljon :)

Riehu: levitä siipesi ja lennä... kylkyl. ja biisi soi päässä auttamattomasti.

Kaitaliina: Titanicin Rose, joka haaveilee Leonardosta, samalla kun päässä soi tulevaisuuden biisi I believe I can fly ;D

Keke kirjoitti...

Makee tuo asu..musta on niiiiiiiiiiiiiiiiin kiva katella noita asu ja hius kuvia=)=)=)Ja joo..epäonnistuneet kuvat on niiiin huippuja=)

Chatrin kirjoitti...

Keke: kiitos :) epäonnistuneita kuvia saat nähdä jatkossakin =)