sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Cupcakes!

Jes! Siinä ne nyt on, cupcakesit. Oltiin jo pitkään puhuttu Riehun kanssa, että cupcakeseja on tehtävä joku päivä ja nyt se päivä vihdoin toteutui.

Jännitettiin hulluna miten ne onnistuu, mutta ihan turhaan. Niistä tuli ihan superhyviä! Muffinsiosuus hyvää, päällinen hyvää.


Lauantaina cupcakeseja nauttimaan tulivat myös kaksi yhteistä ystäväämme. Ystävät toivat tullessaan erilaisia juustoja, hedelmiä ja mehukkaan italialaisen leipäpiiraan. Jälkkärin lisäksi talo tarjosi myös tummapaahtoista kahvia ja halloumisalaattia.


Iloisen ilmapiirin kruunasi päivällä poimitut auringonkukat.

Viihdyin Riehulassa perjantaista tähän päivään. Tänään reippailtiin raikkaassa syyssäässä yli tunnin lenkki, syötiin eilisen leftoverseja ja jumituttiin juttelemaan moneksi tunniksi. Kotona olin vasta viiden aikoihin, tein valkosipulista pastaruokaa, pesin pyykkiä, yritin katsoa uusinta Robin Hood leffaa, mutta ei napannut. Sen sijaan katsoin Dancen, jakson Truebloodia ja siirryin blogien pariin. Vielä pitäisi siistiä koiria, käydä niiden kanssa iltalenkillä ja mennä pikkuhiljaa nukkumaan. Onko pakko mennä huomenna töihin, jos ei tahdo?

12 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Oi miten söpöjä cupcakeseja!

Pirun sunnuntaiolo, ei huvita maanantai ei. Ois hyvä jos vaan vois jättää maanantain väliin ja hypätä vaikka torstaihin...

Tsemppiä, kyl se taas lähtee. Uusi ihana viikko...

aini kirjoitti...

Söpöjä kakkusia!

Sunnuntai on kyllä niin hanurista ettei sitä pelasta edes Dance (jonka katon aina!).

Mä en kans tahtois mennä töihin, inhoon maanantaita ihan kympillä. Ihan plaah. Maanantain kammottavuus korostuu silloin kun viikonloppu on ollut supermukava, mikä on myös epistä.

bubble kirjoitti...

Ooh, nousee vesi kielelle.. Ja vastahan hetki sitten söin aamupalan *____*

Maanantait on kyllä niin persiistä. Niin on kyllä sunnuntaitkin, kun odottaa sitä maanantaita.. Onneksi mulla on su-iltasin aina parin tunnin tanssitreenit, ei ehdi angsti iskeä tai ainakin sen saa purettua urheilemalla pois!

Mutta kuten huomaa, työmotivaatio on taas huipussaan :D

Riehu kirjoitti...

Tuolla kaapissa niitä muffinseja ois ja jotenkin vedin niin monta viikonloppuna ettei ne nyt oikein maistuis....ehkä illalla. :)

Chatrin kirjoitti...

Nooruska: nyt jo maanantain "paremmalla puolella", alle neljä tuntia töitä jäljellä... Tsemppistä sinnekin, kyllä se on kohta torstai =)

aini: sunnuntai on kyllä aina persiistä. ja totta tuo, että kivan viikonlopun jälkeen on aivan kamala mennä taas töihin :/

bubble: cupcakesit oli aivan mahtavia!
tuo on hyvä, että on jotain kivaa tekemistä sunnuntaisin. töihin paluu 4 viikon loman jälkeen ei tuntunut yhtään niin kauhealta, kun vietin vikan lomapäivän aamusta iltaan ystävän kanssa, syömässä ja lintsillä. ei ehtinyt niin ajatella sitä "apua, huomenna töihin" -mantraa. Pitää siis kehittää tuleville sunnuntaille jotain kivaa ohjelmaa :)

Riehu: ai tuliko od:t? ehkä illalla sitten :)

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Slurp... olen tainnut jossain joskus aiemminkin mainita, että tuollaisten herkkukuvien postaaminen blogeihin pitäisi kieltää lailla ;-)

Kuulostaa ihanalta viikonlopulta, ja allekirjoitan täysin eilisen sunnuntaifiiliksen siitä, ettei millään haluaisin töihin raahautua seuraavana aamuna...

Marge kirjoitti...

Herkulliseja muffinsseja ja auringonkukat on kyllä niin nättejä! Tuo oikein auringon syksyyn! :)

Chatrin kirjoitti...

Päivi: hihihii, I'm evil ;)
Sunnuntaifiilis on paha ja kaikenlisäksi olen vähän kipeä ja nukkunut yöni huonosti. Noh, kyllä mä jaksan, kun torstaina alkaa loma!

Marge: auringonkukat on ihanan piristäviä, keltaisia ilonläikkiä :)

Tincali kirjoitti...

Nami mitä cupcakeja! Nuo sydänströsselit ovat ihania. Käytin niitä itsekin kerran muffinsien päällä. :)

Chatrin kirjoitti...

Tincali: sydämet kruunas asian! :)

ihate early mornings kirjoitti...

Noi muffinssit näyttää hyvältä :)

Chatrin kirjoitti...

ihate early mornings: ja sitä ne olivat! maistuis nytkin :)