perjantai 24. syyskuuta 2010

FYI

Pahoittelut vähäsanaisuudestani, Mies-pentele on valloittanut tietokonehuonetta koko viikon, enkä ole päässyt teille kirjoittelemaan. Eilen ilmoitin, että huomenna (eli tänään) on kyllä sitten mun vuoro olla koneella, että kunhan ensin selviydyn työpäivästä ja kauppareissusta, niin sisältörikkaampaa kirjoitelmaa tulossa illalla.

6 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

mä en oo kanskaan kerenny yhtään/jaksanu. Yritän minäkin tänään. :)

Saija kirjoitti...

Heh, muistan että yhteisestä koneesta tuli itsellenikin joskus kinailua, "sä oot aina koneella, mun vuoro"..."eiku ite oot", "mul on tärkeempää hommaa kun sulla" :D

Alma kirjoitti...

Mulla on pöytäkone ja miehellä läppäri. Usein hän silti tykkäisi ymmärrettävästi ehdä töitä ihan kirjoituspöydän ääressä. Mä taas en kovin helposti voi konettani siirtää tästä mihinkään, joten välillä käydään mekin tuonlaista keskustelua. Seuraavan kirjoituspöydän haluan olevan sellainen, johon mahtuu kaksi konetta vierekkäin.:)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: huomasin bloglovinista, että olit kirjuuttanut, hyvä sinä. Seuraavaks sinne!

Saija: hassua, kun et ole enää Sarona ;)
välillä olen harkinnut oman iMacin ostoa, mutta ei kai siinäkään mitään järkeä ole. pitää vaan sopia pelisäännöt :)

Alma: hehheh, onneksi en siis ole yksin asiani kanssa ;) Meillä yleensä menee ihan hyvin nämä "tietokoneajat", mutta tällä viikolla mies on ollut addiktoitunut johonkin uuteen videopeliin, hohhoijaa...

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Meillä on pikkuläppäri ja pöytäkone. Mies varaa aina sen pöytäkoneen ja nyt pikkuläppäri on alkanut jumia, joten samanlaista ahdistusta yhdestä kunnolla toimivasta koneesta kieltämättä on ilmassa täälläkin ;-)

Chatrin kirjoitti...

Päivi: mulla olis ihan oma pikkuläppäri, mutta se on niin vanha, että sen kanssa toimiessa menee vaan hermot. Hidas ja näyttö vaan 12". Yritetään pitää puolemme parempien koneiden käyttöoikeudesta ;)