torstai 13. elokuuta 2009

Kun karkkihimo yllättää


Kun karkkinälkä yllättää, pitää asialle tehdä jotain. Kuten mennä kaupan kautta kotiin kolmen karkkipussin ja suklaalevyn kanssa. Näin kävi minulle pari päivää sitten.

Malaco MUST Dark Shots on uutuustuote, jota piti heti päästä testaamaan. Pussi aukesi jo metrossa, eikä mässyttämisestä meinannut tulla loppua. (Anteeksi kanssamatkustajat)

Dragsterit, eli autonrenkaat, ovat lempikarkkejani. Harmikseni niitä ei kovin monessa kaupassa ole myynnissä. Pussi meni sisuksiini noin viidessä minuutissa.

Jos et jo huomannut, niin salmiakit ovat mieleeni. Salmiakki Pääkallopussin söin vasta eilen, kertaistumalta nekin. Tuli vähän huono olo, ehhh...

Salmiakkisuklaalevystä olen syönyt vasta yhden rivin, sitä pääsen siis jatkamaan tänään.

Mitkä ovat sinun lempikarkkejasi?

11 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Joo pisti silmään et taidat tykkää salmiakista=) Mä tykkään eniten kyllä suklaasta. Mut sit ku syö suklaata haluan aina et suklaan kaa on vähän hedelmää tai salmiakkia.Tais sipsiä=) Oliks noi uutuusnamit jotain tujua salmiakkia.? Mä en tykkää yhtään syödä kirpeitä karkkeja tai esim turkinpippureita.salmiakki on hyvää jos se on pehmeetä. Kovat karkit muutenkaan ei o mun makuun. Arvaa nyt sit iskikö karkkihimo ku kattelin tota teksitä ja oon tällä hetkellä KAUKAAANAAAA kaupasta..tai en kaukana mut just nyt ei karkkia saa=(nyhyy. Mä muutes hotkin kans aina ihan liikaa karkkia ja sit tulee ähkyällötys. Mut hammaslääkärikin on aina sanonu et karkit kandee aina syödä kerralla...ku et sillo tällö napsii=)Ootko maistanu muuten niitä jogurttilakuja?? ne on mun tän kesän suosikit kyllä ehottomasti=)Saa meillä täällä ainakin makuunin irtarilajitelmasta.


Kävin muutes kattoo ne hosorkooppilinkit. repeilin=) Nyt sain taas tietää sustakin enemmän=) hih. Ja kyllä se kaksonen tais aikalailla pitää paikkansa=)

Alma kirjoitti...

Vitsit, ku tuli karkkinälkä... Mmm, salmiakkia... Mun lempparikarkkeja on ehkä myös salmiakit, mutta mitään suosikkipussia ei ole - irtokarkit vie voiton. Sinne ostan kaikkea.:)

Marika kirjoitti...

Hihih, itsellekin tuli juuri herkkupostaus :) Mä aika harvoin syön salmiakkia, se vaatii sellaisen fiiliksen että tykkään mussuttaa sitä :)

Mun ikuinen ja rakastetuin intohimoni: suklaa. Maitosuklaa, nams.. *sydän*

Sitten erilaiset hedelmäkarkit, sellaiset makoisat ja pehmoiset :)

*~SL kirjoitti...

aarrearkkupussi :)

Marjo kirjoitti...

kaikkiruokainen:)

Chatrin kirjoitti...

Keke: Eikös ookin jännä tuo, että jos on salmiakkia, ni pitäis olla hedelmää ja jos on hedelmää, ni pitäis olla suklaata ja jos on suklaata pitäis olla sipsiä ja jos on sipsiä, ni pitäis olla jädeä ja ja ja!

Mä uskon horoskooppeihin ;)

Alma: Irtokarkit on ehdottomasti parasta! Saa valita pussiin just niitä karkkeja mistä tykkää.

Marika: Minä harvemmin syön suklaata, voitko kuvitella? Salmiakki vie aina voiton (tai irtokarkit). Joskus tulee ostettua Mars tai joku muu pötkö, mutta ei ikinä kokonaista levyä. Siis jos ei nyt laske tota salmiakkisuklaata levyksi.. Mutta en muista koska olisin viimeksi ostanut esim. Fazerin sinisen.

SL: Se on kyllä kiva pussi. Hedelmää, salmiakki ja lakua :)

Marjo: Huomattu :)

Chatrin kirjoitti...

Keke vielä: noi uutuussalmiakit on pehmeitä (ohut kova kuori päällä) eikä ne ole tujuja. Semmosia just hyviä :) En oo tainnu maistaa jogurttilakuja. Onko ne lakuja, mitkä on kuorrutettu jogurtilla vai onko niiden sisällä jogua vai mimssi ne ova? =)

Keke kirjoitti...

Toi on niin totta et ku syö jotain ni sit haluaa seuraks aina vaan jotain lisää=)=)

Mun täytyy maistaa niitä uutuus-salmiakkeja kerta ne ei o tujuja=)=) Toi on muutes hyvää se suklaasalmiakki..unohtu viime kerralla sanoo=)

Ja ne lakujogurtit on niinku semmosia et ne lakut on kuorrutettu jogurtilla. Aika semmosia isoja karkkeja. Ja sit aina otan niiden kaveriks niitä jogurtilla kuorrutettuja mansikoita.Nam. Ja sit puskee ähkytys!!!Hyi täällä ukkostaa!!!!

Lili kirjoitti...

Must- karkkeja? Olen karkkiammattilainen, maistan aina kaikki uutuudet - nämä jääneet huomaamatta. Asia korjattava - heti!

Lili kirjoitti...

Niin ja karkkimausta lisättävä vielä perään (tärkeä asia), että salmiakin lisäki uppoaa myös suklaa ja lakritsi - I like!

Chatrin kirjoitti...

Lili: äkkiä kauppaan, ellet käynyt jo ;)