lauantai 22. elokuuta 2009

Taas on kirjoja luettu


Dan Brownin Da Vinci -koodi ja Anna-Leena Härkösen Avoimien ovien päivä on saatu päätökseen. Da Vinci -koodi tuntui tosi pitkältä ja oikeastaan tempaisi mukaan vasta ihan kirjan loppuvaiheilla. Katsoin Da Vinci -koodi leffan melkein heti perään ja voi luoja miten paljon sitä oli tiivistetty versus kirja! Olen aina pitänyt tuosta leffasta, mutta jotenkin kirjan lukemisen jälkeen se tuntui ihan platkulta. Aion myös lukea kirjan jatko-osan, Enkelit ja demonit, mutta pitänee katsoa elokuva ensin, ettei siihenkin sitten pety.

Avoimien ovien päivä on toinen Anna-Leena Härkösen kirja minkä olen lukenut ja se tempaisi mukaansa saman tien. Sitä lukiessa ei kauan nokka tuhissut ja eilen aloitinkin lukemaan jo uutta kirjaa: Dexterin pimeät päiväunet. Ko. tv-sarja on yksi lemppareistani, katsotaan miten kirja maistuu...

5 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Mä just kans kirjoitin kirjajutuista blogissani=)Oliks toi Dexter se hullu murhaaja?? Mä niin pelkään sitä sarjaa. En pysty kattoo. Kerran katoin ja ahisti niin et jouduin herättää M:n. Nynny=)

Chatrin kirjoitti...

Keke: joo, Dexter on se ihana sarjamurhaaja ;)

Mindye kirjoitti...

Onko noi Härkösen kirjan hyviä mielestäsi? :)
Mua nolottaa tunnustaa etten ole lukenut kun yhden aikoinaan ja siihen stoppasi, mutta veikkaan et se johtui siitä kun se Härkösen kirja oli pakollinen luettava silloisella äikäntunnilla :D

Chatrin kirjoitti...

Mindye: Mä tykkään kyllä. Ainakin Ei kiitos ja Avoimien ovien päivä on ollut hyviä, muita en ole vielä ehtinytkään lukea. Häräntappoase on kai "pakko" lukea jossain vaiheessa.

Mindye kirjoitti...

Aa, luotan makuusi ja naapaan kirjastosta lainaan ensi kerralla jomman kumman, ja kiitos vinkistä :)
Harmi muutes ettei jääny Härkyli lainaan.. tshihih x)