lauantai 22. elokuuta 2009

Maukasta kesäruokaa

Tänä kesänä kasvikset ja kana on ollut hot. Sen kummempia reseptejä minulla ei ole tähän laittaa, olen vain paistanut kanan pannulla kera mausteiden ja pilkkonut lautaselle kasviksia seuraksi. Ensimmäisessä kuvassa näkyy myös uusia perunoita ja niiden päällä nokare oivariinia.


Nuo valkoiset pallot ovat mozzarellahelmiä


Tänä kesänä olen myös voittanut allergiani porkkanoita kohtaan (ISO JEEEEE!) ja niitä näkyykin joka lautasella.


Maailman helpoin ruoka tehdä on tonnikalapasta ja sitä tehdään silloin, kun kaupassa ei olla käyty viikkoon ja jääkaappi ammottaa tyhjyyttään. Nimittäin tunaa ja pastaa löytyy kaapistani aina. Mukaan vähän oliiveja ja punasipulia sekä mausteita (pippuri ja chilijauhe) ja voilá!
Ruoka näyttää oksennukselta, mutta maistuu hyvältä :)


6 kommenttia:

Keke kirjoitti...

M inhoo tonnikalaa ylikaiken ja sen hajua. Aina ku laitan siitä mulle jotain ni joudun tuulettamaan kämppää älyttömästi. Ja mä en haista mitään.=) Mut mä sullon siihen sekaan aina sitä juustopastaa..valmispussista..ja se kieltämättä haisee ja näyttää oksennuksela=)

Marika kirjoitti...

Nams! Lurps! :) Mä sitten aina osaan osua tänne sun ruokakuvia katselemaan niin oikeaan/väärään aikaan - kun sattuu itselläni juuri nälkä olemaan :)

Chatrin kirjoitti...

Keke: ei voi inhoo tonnikalaa! Eikä se millekään haise. Sano M:lle pöh.

Marika: no mitäs kokkasit? =)

Boobettes kirjoitti...

Argh..Alan kohta keräämään jotain adressia "Blogeissa saa esiintyä vain visuaalisesti rumia ruokia, joiden kuvia katsomalla nälkä väistyy hamaan tulevaisuuteen." Ei oo reilua näyttää tommosia ihanuus ruokalautasia, jos omassa jääkaapissa on lähinnä valot ja maha syö jo kohta itseään :DD

Alma kirjoitti...

Hihii, oksennukselta näyttävä ruoka.:) Mut noi kanasetit on kyllä herkullisen näköisiä - kivan värikäs lautanen.

Chatrin kirjoitti...

Boobettes: :D WARNING: mä postailen aika paljon ruoasta täällä.

Alma: Esteettisyys on puoliruokaa. Tunapastaa pitää syödä silmät kiinni :)