tiistai 17. maaliskuuta 2009

Peban perusteellinen parannus prosessi

Tulipas mauton otsikko ;)

Nysse on sitten kuitenkin aloitettu: jumppaaminen! Viime perjantaina tuli huhkittua bodypumpissa ja tänään muokkauksessa. Perjantain jumppa oli tosi kiva, ja sinne aion mennä jatkossakin. Mutta tämän päivä jumppa oli ihan typerä. Tiedä sitten johtuiko se vaan vetäjästä, mutta ohjelma oli jokatapauksessa huono. Alussa oli liian pitkä aerobinen osuus ja loppu olikin pelkkää sähläystä. Vuoron perään oltiin lattialla, ylhäällä, lattialla, ylhäällä...ja taas lattialla. Painot käteen, painot pois, painot käteen, painot pois, tanko käteen, tanko pois, tanko käteen and you get the drift. Ja ennen kuin olin saanut tehtyä liikkeen loppuun, vetäjä teki jo toista liikettä. Kauhea kiire koko ajan, eikä pidetty minkään näköisiä taukoja, että olisi ehtinyt vähän vettä hörppäämään. Pyllystä sanon minä ja adios tiistain muokkaus! Ajattelin antaa muokkaukselle kuitenkin toisen mahdollisuuden toisen vetäjän kanssa. Näillä näkymin menossa uudestaan torstaina muokkailemaan. We'll see. Raportoin later.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä kävit jumppaamassa? Mäkin ostin just äsken 10 kerran kortin Töölö Gymiin, kun se on meidän työpaikan alakerrass...

Laura :)

Chatrin kirjoitti...

Moi Laura :) Mä aloitin käymään Motivuksella jumpalla. Olen aiemmin käynyt Motivuksen Adlonissa kuntosalilla, mutta nyt aloitin ihan nuo ohjatut tunnit. Jäsenyys oli jo valmiina, joten ajattelin hyödyntää sen.

Marjo kirjoitti...

Ohjaaja tekee paljon! Mee IP:n, AE:n, HT:n tai TR:n tunneille, niihin voi aina luottaa, varmaa toimintaa! IP:n tunnit on niitä killeritunteja;)